1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Για 2η χρονιά τα Insurance Innovation Awards επιβραβεύουν την καινοτομία και...

Για 2η χρονιά τα Insurance Innovation Awards επιβραβεύουν την καινοτομία και την επιχειρηματική ευρηματικότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Για 2η χρονιά τα Insurance Innovation Awards επιβραβεύουν την καινοτομία και την επιχειρηματική ευρηματικότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr ανακοινώνουν τη διεξαγωγή των Insurance Innovation Awards, τα οποία αποτελούν μια ωδή στην καινοτομία και την ευρηματικότητα των ασφαλιστικών εταιρειών και επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς.

Στα πλαίσια του 35th Thessaloniki Insurance Conference, θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική τελετή βράβευσης των καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών του ασφαλιστικού κλάδου, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τη συμβολή τους στο μετασχηματισμό της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας, με απτά οφέλη σε καταναλωτές, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των θεσμικών κλαδικών φορέων και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής το 35th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα κάνοντας την εγγραφή σας στο thinc.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@insuranceinnovation.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο thinc.gr

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: ALLIANZ TRADEARAGCONTRACT INSURANCE S.A.CROMAR,  HELLAS DIRECTHOOLIE FOUNDATION PET INSURANCEINFOTRUST S.A.INSURANCE BEATINTERLIFEKARAVIAS UNDEWRITING AGENCYWISE DAEDALUS

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTSEXTRA ASSISTANCEΟΡΙΖΩΝ 1964 Α.Α.Ε.Ζ

BRONZE: AMB INSURANCE BROKERBIZMAN.GRE.N.MANOS,  SOEASY INSURANCENGN AUTOPROTECTTZORTZIS S.A.

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα των: Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών ΕλλάδοςΠεριφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠΟΑΔΠΣΑΣΣΔΑΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.grculpanews.grcyprusinsurancenews.comdealnews.grepixeiro.grgrtimes.grkarfitsa.grmarketnews.grmoneyview.grmyportal.grnaftemporiki.gr northradio 98.0nosokomio.grolathessaloniki.grstartup.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.