1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Γενικές Ασφάλειες: Δωρεά εξοπλισμού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Γενικές Ασφάλειες: Δωρεά εξοπλισμού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Γενικές Ασφάλειες: Δωρεά εξοπλισμού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

H ενίσχυση του εξαιρετικά σημαντικού έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη χώρα μας, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες των Γενικών Ασφαλειών.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητάς τους, προσέφεραν δωρεάν πέντε προβολείς μπαταρίας υψηλής ισχύος – εξοπλισμός που ενισχύει σημαντικά τις προσπάθειες των πυροσβεστών μας στις επιχειρήσεις για παροχή βοήθειας κατά τις βραδινές ώρες, σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στο Αρχηγείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην παρουσία του Αρχιπύραρχου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκου Λογγίνου, της Γενικής Διευθύντριας των Γενικών Ασφαλειών, Χριστιάνας Αγρότη και της Διευθύντριας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, Έλλης Ιωαννίδου.

Η Γενική Διευθύντρια των Γενικών Ασφαλειών, δήλωσε: «Οι πλημμύρες αποτελούν ένα φαινόμενο με όλο και αυξανόμενη συχνότητα, με σοβαρά και καταστροφικά αποτελέσματα που διαταράζουν την κανονικότητα της κοινωνίας. Πρόσφατα, η καταστροφή από τις πλημμύρες στην Ελλάδα που άφησαν πίσω τους ανθρώπινες απώλειες και ανυπολόγιστο κόστος σε υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες προκάλεσαν μεγάλο σοκ και πόνο. Στις Γενικές Ασφάλειες, πολλές φορές γίναμε μάρτυρες του πόνου των συνανθρώπων μας από το κόστος και της ζημιές που αφήνουν πίσω τους οι πλημμύρες σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις στη χώρα μας. Μέσα από την πρόληψη και ακολουθώντας απλές διαδικασίες, μπορούν να μειωθούν ή/και να αποφευχθούν οι συνέπειες των πλημμυρικών φαινομένων, καθώς και άλλων περιστατικών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

 Ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού ευχαρίστησε τις Γενικές Ασφάλειες για τη δωρεά τους, τόνισε ότι «Ο εξοπλισμός θα ενισχύσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ειδικότερα σε νυχτερινές επιχειρήσεις, είτε αυτές αφορούν πλημμύρες, είτε αφορούν άλλου είδους επιχειρήσεις που καλείται να φέρει σε πέρας το προσωπικό μας. Μέσα από τέτοιες συνεργασίες και συνέργειες, τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορούν να είναι για την κυπριακή κοινωνία»

Η δωρεά του εξοπλισμού εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών στο πλαίσιο της υποστήριξης των Γενικών Ασφαλειών προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου για την πρόληψη και αποκατάσταση των συνεπειών από πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς και επιχειρήσεις για παροχή βοήθειας κατά τις βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.