1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέα Γενική Διευθύντρια στις Γενικές Ασφάλειες η Χριστιάνα Αγρότη

Νέα Γενική Διευθύντρια στις Γενικές Ασφάλειες η Χριστιάνα Αγρότη

Νέα Γενική Διευθύντρια στις Γενικές Ασφάλειες η Χριστιάνα Αγρότη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Νέα Γενική Διευθύντρια στις Γενικές Ασφάλειες ανέλαβε από 1/12/2023 η Χριστιάνα Αγρότη. Έχοντας ενταχθεί στο δυναμικό της Τράπεζας Κύπρου τον Σεπτέμβριο του 2011, διετέλεσε μεταξύ άλλων, Διευθύντρια Καταναλωτικών Τραπεζικών Προϊόντων, επικεφαλής επιχειρηματικού μετασχηματισμού στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου, Διευθύντρια του Γραφείου του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και Ανώτερη Λειτουργός Στρατηγικής και Εταιρικής Οικονομίας.

Η Χριστιάνα Αγρότη αναφέρεται στον Εκτελεστικό Πρόεδρο Ασφαλιστικών Εταιρειών της Τράπεζας Κύπρου και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Γενικών Ασφαλειών, Λούη Ποχάνη.

Επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της, η Χριστιάνα δήλωσε:

«Η ανάληψη των καθηκόντων της Γενικής Διευθύντριας στις Γενικές Ασφάλειες αποτελεί τιμή και μεγάλη υποχρέωση για εμένα. Συναισθάνομαι πλήρως την ευθύνη που αναλαμβάνω, όπως αυτή αντανακλάται στην 73χρονη πορεία του οργανισμού από το 1951 οπότε και ιδρύθηκε από την Τράπεζα Κύπρου. Στόχος και σκοπός μου είναι η διατήρηση του ηγετικού ρόλου του οργανισμού στην ασφαλιστική βιομηχανία με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη ασφαλιστικής συνείδησης. Ως ηγέτιδα Εταιρεία στο Γενικό Κλάδο, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε δυναμικά στη σύγχρονη εποχή και στις προκλήσεις της. Με εγρήγορση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας με ανθρωποκεντρική προσέγγιση αξιοποιώντας την τεχνολογία και επιταχύνοντας τη ψηφιακή μετάβαση της Εταιρείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Η Χριστιάνα είναι κάτοχος BSc in Economics, Politics & International Studies του University of Warwick και MSc in European Social Policy του The London School of Economics and Political Science. Είναι επίσης μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW).

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.