1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Fortune Greece: 6 ασφαλιστικές εταιρείες στη λίστα με τις 100 μεγαλύτερες...

Fortune Greece: 6 ασφαλιστικές εταιρείες στη λίστα με τις 100 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Fortune Greece: 6 ασφαλιστικές εταιρείες στη λίστα με τις 100 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δυναμική είναι η παρουσία της ασφαλιστικής αγοράς στη λίστα με τους 100 μεγαλύτερους ομίλους της Ελλάδας, με βάση τον κύκλο εργασιών τους το 2021.

Σύμφωνα με την έρευνα του Fortune Greece σε συνεργασία με την ICAP CRIF έξι είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες που εντάσσονται τη λίστα με τις κορυφαίες 100 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Στην 29 θέση συναντάμε την Εθνική Ασφαλιστική, στην 33η τη Eurolife FFH, στην 38η την ΝΝ Hellas, ενώ η Generali έπειτα από την συγχώνευση της AXA βρίσκεται στη 44η θέση, με την Interamerican και την Ευρωπαϊκή Πίστη να ακολουθούν στις θέσεις 58 και 100 αντίστοιχα.

Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από την επεξεργασία των δηµοσιευµένων οικονοµικών καταστάσεων τόσο σε επίπεδο οµίλου (ενοποιηµένα στοιχεία), όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα του Fortune Greece εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.