1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Φωνητικές εντολές για το αυτοκίνητο της Apple

Φωνητικές εντολές για το αυτοκίνητο της Apple

Φωνητικές εντολές για το αυτοκίνητο της Apple
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η προηγμένη τεχνολογία που παρουσιάζει στις συσκευές της η Apple, θα μπορούσε μέχρι και απόλυτο έλεγχο με φωνητικές εντολές να προσφέρει στο αυτοκίνητό της.

Η Apple έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει τον έλεγχο του Apple Car χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.

Οι παλινωδίες σχετικά με την εξέλιξη ή μη και την παρουσίαση του αυτοκινήτου της Apple, συνεχίζονται, αν και η πρόσφατη πρόσληψη στην εταιρεία τεχνολογίας ενός βετεράνου της Ford, φαίνεται να υποδηλώνει ότι το όχημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Η Apple προφανώς και αρνείται οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, αν και με τον τρόπο αυτό, το μόνο που πετυχαίνει είναι να συλλέγουμε πληροφορίες που φαινομενικά «δεν συνδέονται» και να τις χρησιμοποιούμε ως «κομμάτια του παζλ».

Με βάση λοιπόν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αποκαλύφθηκε πρόσφατα για το Guidance System, το μέλλον των μεταφορών θα μπορούσε να είναι άκρως φουτουριστικό, με την έννοια που βλέπαμε στις ταινίες του Χόλιγουντ. Από το δίπλωμα αυτό, προκύπτει πως η Apple θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες του Apple Car να έχουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Guidance System προβλέπει πολλά σενάρια, με τα περισσότερα από αυτά, να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις περιπτώσεις που το αυτοκίνητο δεν έχει ακριβείς χάρτες για να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο προορισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, ο οδηγός ή οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης του αυτοκινήτου θα μπορούσε να παρέμβει και να βοηθήσει στην καθοδήγηση του οχήματος, αν και αυτό δεν θα συνέβαινε με τον κλασικό τρόπο που χρησιμοποιούμε αυτήν τη στιγμή στα αυτοκίνητά μας.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.