1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Experto Crede: Μεγαλώνει και παρέχει ακόμη πιο ολοκληρωμένες λύσεις για ασφαλιστικές...

Experto Crede: Μεγαλώνει και παρέχει ακόμη πιο ολοκληρωμένες λύσεις για ασφαλιστικές επιχειρήσεις!

Experto Crede: Μεγαλώνει και παρέχει ακόμη πιο ολοκληρωμένες λύσεις για ασφαλιστικές επιχειρήσεις!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η EXPERTO CREDE Consulting, μία καταξιωμένη εταιρεία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανακοίνωσε πρόσφατα τη μετάβασή της σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και προόδου. Με την επίσημη μετατροπή της σε Ετερόρρυθμη Εταιρεία (Ε.Ε.) υπό την επωνυμία «EXPERTO CREDE Consulting Ε.Ε.», η εταιρεία σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της.

Η διαδικασία μετασχηματισμού σε Ετερόρρυθμη Εταιρεία αντικατοπτρίζει το ευρύτερο όραμα της EXPERTO CREDE Consulting για ενίσχυση της εταιρικής δομής και βελτίωση της επιχειρηματικής αποδοτικότητας. Μέσω αυτής της στρατηγικής κίνησης, η εταιρεία επιδιώκει να καταστήσει τις λειτουργίες της πιο ευέλικτες, να βελτιώσει τη διαχείριση των πόρων και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην ποιότητα και την αξιοπιστία, η EXPERTO CREDE Consulting διαβεβαιώνει όλους τους πελάτες και συνεργάτες της ότι οι υπηρεσίες της θα συνεχίσουν να διατηρούν τα υψηλά πρότυπα που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα. Η αλλαγή αυτή επιβεβαιώνει την επιδίωξη της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση, με στόχο την προσφορά ακόμα πιο αποτελεσματικών λύσεων στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της.

Η εταιρεία ευχαριστεί τους πελάτες και συνεργάτες της για την αδιάλειπτη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που έχουν εκδηλώσει στη διάρκεια των χρόνων και δεσμεύεται να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 213041 4963 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected] και στην εταιρική ιστοσελίδα www.expertocrede.gr 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

insuranceforum.gr

To Insuranceforum.gr είναι μια κλαδική ιστοσελίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι online από το 2010 και είναι το μοναδικό κλαδικό site για τον Ασφαλιστικό Κλάδο με έδρα την Βόρεια Ελλάδα. Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλυπτικό περιεχόμενο ενημερώνει καθημερινά πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες.

Από τον Νοέμβριο του 2021 το insuranceforum.gr και το Cyprus Insurance News συνεργάζονται στενά μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την Ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.