1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. EuroLife και Γενικές Ασφάλειες: Θερμοί υποστηρικτές του δικτύου αλληλεγγύης SupportCY

EuroLife και Γενικές Ασφάλειες: Θερμοί υποστηρικτές του δικτύου αλληλεγγύης SupportCY

EuroLife και Γενικές Ασφάλειες: Θερμοί υποστηρικτές του δικτύου αλληλεγγύης SupportCY
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το περιοδικό IN Business ετοίμασε την έκδοση Άνθρωποι και Επιχειρήσεις στην Πρώτη Γραμμή, εκ μέρους του δικτύου υποστήριξης SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, ως φόρος τιμής όλων, όσοι εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται ενάντια στην πανδημία.

Στην ειδική αυτή έκδοση μίλησε και ο Εκτελεστικός πρόεδρος των εταιρειών EuroLife και Γενικές Ασφάλειες, ο οποίος τόνισε την υποστήριξη των δύο εταιρειών στο έργο του SupportCY ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες που των δύο εταιρειών στο πλαίσιο του συγκεκριμένου δικτύου.

Δείτε την δήλωση του κ. Ποχάνη που δημοσιευέτε στην συγκεγκριμένη έκδοση.

Δεκαετίες στην κορυφή, στην EuroLife και τις Γενικές Ασφάλειες, έχουμε δημιουργήσει με τους πελάτες μας βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης, που υπερβαίνουν την τυπική επαγγελματική συνεργασία. Σχέσεις που τροφοδοτούνται από την προσήλωσή μας στο κοινωνικό μας χρέος: Την ανταπόδοση και την προσφορά στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας μας. Γι’ αυτό και υπήρξαμε από την αρχή θερμοί υποστηρικτές του δικτύου αλληλεγγύης SupportCY, το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή την πανδημία, αλλά καθιερώθηκε ως ένας από τους βασικούς πυλώνες κοινωνικής προσφοράς του τόπου.

Η πρώτη μας πράξη στο πλαίσιο του δικτύου ήταν, κατά την περίοδο της πανδημίας, ο επαναπατρισμός πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Τους φέραμε ξανά κοντά στις οικογένειές τους χρηματοδοτώντας την αεροπορική τους πτήση σε μια δύσκολη περίοδο. Παράλληλα, στηρίξαμε την καλοκαιρινή φοίτηση των παιδιών του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας. Φέτος, οι πυρκαγιές της ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού μας κινητοποίησαν ξανά και έμπρακτα υποστηρίξαμε τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης αγροτικών και δασικών πυρκαγιών με τη δωρεά εξοπλισμένου οχήματος έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Η παρουσία και η δράση μας στο SupportCY δίνει ένα δυνατό μήνυμα. Στα δύσκολα κανείς δεν είναι μόνος. Τη μάχη για μια καλύτερη ζωή με υγεία και ασφάλεια τη δίνουμε όλοι μαζί – πολιτεία, επιχειρήσεις, κοινωνία.

louis-poxanis
Λούης Ποχάνης, εκτελεστικός πρόεδρος, EuroLife και Γενικές Ασφάλειες

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.