1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων με κεντρικό μήνυμα «Σταθερά Θετικοί»!

Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων με κεντρικό μήνυμα «Σταθερά Θετικοί»!

Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων με κεντρικό μήνυμα «Σταθερά Θετικοί»!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στις 26 Μαΐου 2022 η Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου και η Εθνική Γενικών Ασφαλειών Κύπρου γιόρτασαν το ένατο συνεχόμενο έτος ανάπτυξης των εργασιών τους με μια μοναδική βραδιά Βραβεύσεων, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αναπληρώτρια Έφορος Ασφαλίσεων κα Τσαγκάρη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το διοικητικό προσωπικό, συμμετέχοντας σε μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις για τους βραβευόμενους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Δημοσθένης Τζιάζας αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά αποτελέσματα του 2021, τα οποία είναι αποτέλεσμα εφαρμογής συγκεκριμένου συστήματος ανάπτυξης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Με το σύστημα αυτό υποστηρίζονται νέοι συνεργάτες και υφιστάμενο δίκτυο. Παράλληλα, η ανοδική τάση συνεχίζεται και το Ά 5μηνο του 2022, με συνεχή υποστήριξη, εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των Συνεργατών μας.

Με κεντρικό μήνυμα της Βραδιάς «Σταθερά Θετικοί» για 9η συνεχόμενη χρονιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος με το ανώτατο διευθυντικό προσωπικό συνεχάρησαν και βράβευσαν τους Συνεργάτες που διακρίθηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα τους το 2021. Στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Βασιλείου, τόνισε ότι η ευημερία της Εταιρίας βασίζεται στην αρμονική συνεργασία του Δικτύου Πωλήσεων και του Διοικητικού Προσωπικού. Τα διαρκώς ενισχυόμενα αποτελέσματα των τελευταίων ετών και ιδιαίτερα οι Δείκτες Φερεγγυότητας των Εταιριών άνω του 220%, μαρτυρούν την οικονομική υγεία της Εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.