1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Έρχονται τα Digital Finance Awards 2023 – Δείτε τους Κύπριους που...

Έρχονται τα Digital Finance Awards 2023 – Δείτε τους Κύπριους που συμμετέχουν στην Επιτροπή Αξιολόγησης για την Ψηφιακή Ασφάλιση

Έρχονται τα Digital Finance Awards 2023 – Δείτε τους Κύπριους που συμμετέχουν στην Επιτροπή Αξιολόγησης για την Ψηφιακή Ασφάλιση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση των Digital Finance Awards 2022 και την ενθουσιώδη ανταπόκριση, ο ήδη αναγνωρισμένος θεσμός των Digital Finance Awards επιστρέφει με την 2η Διοργάνωση έχοντας δημιουργήσει μία δυναμικά αναπτυσσόμενη κοινότητα η οποία αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό.

Τα βραβεία που διοργανώνονται από την Boussias, αποκαλύπτουν ένα συναρπαστικό φάσμα από καινοτόμες λύσεις και πρωτοβουλίες στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού Τραπεζών και Ασφαλιστικών.

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από τις Κριτικές Επιτροπές για το Digital Banking και το Digital Insurance οι οποίες απαρτίζονται από Κορυφαία Στελέχη της Αγοράς, Επιφανείς Experts και Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το Εξωτερικό.

Η Επιτροπής Αξιολόγησης αποτελείται από 31 καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς σε Κύπρο, Ελλάδα και Εξωτερικό με πρόεδρο τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κο. Χρήστο Ξενάκη. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν και 4 Κύπριοι καλύπτοντας όλο το φάσμα της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Δείτε τους Κύπριους της κριτικής επιτροπής

  • Alexis Pantazis – Συνιδρυτής και Executive Director της Hellas Direct
  • George Constantinou – Operations Manager της Trust Insurance Cyprus
  • Koullis Savvides – Sales Manager της Universal Life
  • Panos Tsiolis – CEO της Ideal Insurance

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε τη διάκριση που αξίζει σε εσάς και την ομάδα σας στην δεύτερη διοργάνωση των βραβείων Digital Finance, μπορείτε να δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Για δήλωση συμμετοχής κάντε κλικ εδώ.  

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα λάβει χώρα το 1ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2023 και η Απονομή των βραβείων θα λάβει χώρα το 3ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.