1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ερχέται η 5η εκπομπή Insurance Talks Live – Θέμα οι προκλήσεις...

Ερχέται η 5η εκπομπή Insurance Talks Live – Θέμα οι προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σήμερα και η χρησιμότητα της Ασφάλισης!

Ερχέται η 5η εκπομπή Insurance Talks Live – Θέμα οι προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σήμερα και η χρησιμότητα της Ασφάλισης!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μεθαύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 6μμ, έρχεται η 5η εκπομπή Insurance Talks Live, ζωντανά στο Cyprus Insurance WEBTV, τη μοναδική διαδικτυακή τηλεόραση του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας.

Το 5ο επεισόδιο της εκπομπής, που φέρνει κοντά σας η SoEasy Insurance, θα εξετάσει τις προκλήσεις και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα και τη χρησιμότητα της Ασφάλισης.

Καλεσμένοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, θα είναι 3 στελέχη του Χορηγού της εκπομπής, SoEasy Insurance όπου σε μία ανοικτή συζήτηση θα συζητηθούν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα και πως η ασφάλιση μπορεί να διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο.

Φιλοξενούμενοι, λοιπόν, στην εκπομπή θα είναι ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers Ltd και τα στελέχη της εταιρείας Άγγελος Παναγή, Non Motor Business Manager και ο Σάββας Λιασής, Επιθεωρητής Πωλήσεων & Αξιολόγησης Κινδύνων.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται όπως πάντα ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.