1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Επίσημο μέλος, της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών...

Επίσημο μέλος, της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)

Επίσημο μέλος, της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αποδεχόμενη τη σχετική πρόσκληση, υπέγραψε στις 28 Μαρτίου 2023 την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας και έγινε επίσημο μέλος της. Ως το μοναδικό μέλος του κλάδου στη χώρα, η ΠΟΑΔ εκπροσωπεί όλο τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης της Ελλάδος.

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας δημιουργήθηκε με στόχο τα μέλη της να συμβάλλουν στη μείωση του αριθμού των θανάτων από ατυχήματα στους δρόμους, σηματοδοτώντας μία νέα περίοδο δέσμευσης για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέσω του προγράμματος, τα μέλη της Χάρτας εφαρμόζουν καινοτόμες ενέργειες για την προώθηση των μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας ανταλλάσσουν ιδέες και πρακτικές προκειμένου να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, και αξιολογούν τα αποτελέσματα και την πρόοδο σε σχέση με τους αρχικούς στόχους.

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας προσφέρει μεταξύ άλλων ως ανταποδοτικό όφελος, πανευρωπαϊκή αναγνώριση για τους υπογράφοντες φορείς. Επιπλέον καθιστά αντιληπτές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τις δράσεις που οι φορείς αυτοί προτίθενται να υλοποιήσουν.

Η ΠΟΑΔ στα πλαίσια των δράσεων της θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους θεσμούς που προασπίζονται τα συμφέροντα των Ελλήνων Επαγγελματιών Διαμεσολαβητών και των Ελλήνων καταναλωτών.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

insuranceforum.gr

To Insuranceforum.gr είναι μια κλαδική ιστοσελίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι online από το 2010 και είναι το μοναδικό κλαδικό site για τον Ασφαλιστικό Κλάδο με έδρα την Βόρεια Ελλάδα. Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλυπτικό περιεχόμενο ενημερώνει καθημερινά πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες.

Από τον Νοέμβριο του 2021 το insuranceforum.gr και το Cyprus Insurance News συνεργάζονται στενά μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την Ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.