1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ελληνοκυπριακή συμμαχία για την ιδιωτική ασφάλιση

Ελληνοκυπριακή συμμαχία για την ιδιωτική ασφάλιση

Ελληνοκυπριακή συμμαχία για την ιδιωτική ασφάλιση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μια πλήρη ατζέντα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά, συναντώνται τις επόμενες μέρες στην Κύπρο, η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με αρμόδιους παράγοντες της τοπικής αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με τον γενικό γραμματέα του ΕΕΑ, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, πρόκειται να συναντηθούν με την Έφορο του κλάδου, αρμοδιότητα της όποιας είναι η άσκηση του εποπτικού ελέγχου, με τον πρόεδρο της Ένωσης Διαμεσολαβούντων της Κύπρου, καθώς και με άλλα στελέχη τοπικών σωματείων.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι το πως η κυπριακή κυβέρνηση και η τοπική αγορά έχουν χειριστεί το θέμα των φορολογικών κινήτρων – φοροαπαλλαγών με σκοπό την στήριξη του κλάδου, αλλά και το ζήτημα της υποχρεωτικής ασφάλισης της αστικής ευθύνης επαγγελματιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις βασικότερες καλύψεις σε ό,τι αφορά την αστική ευθύνη επαγγελματιών είναι η ασφάλιση όλων των εργοδοτών, αλλά και υποχρεωτική ασφάλιση ακόμη τριών ομάδων επαγγελματιών για τυχόν αρνητικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει η άσκηση των καθηκόντων τους.

Πηγή: insurancedaily.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.