1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ελλάδα: Νέα online πλατφόρμα σύγκρισης τιμών ασφαλιστικών προϊόντων από τον Ιβάν...

Ελλάδα: Νέα online πλατφόρμα σύγκρισης τιμών ασφαλιστικών προϊόντων από τον Ιβάν Σαββίδη

Ελλάδα: Νέα online πλατφόρμα σύγκρισης τιμών ασφαλιστικών προϊόντων από τον Ιβάν Σαββίδη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο στόχαστρο του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται ότι βρίσκεται ο ασφαλιστικός κλάδος, με τον γνωστό επιχειρηματία να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο χώρο των ασφαλίσεων μέσω της νέας πλατφόρμας σύγκρισης ασφαλίστρων gowise.gr

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες ημέρες και προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης ασφαλίστρων για αυτοκίνητο, μηχανή, αγροτικό, φορτηγό, και σκάφος. Παράλληλα, η πλατφόρμας οι καταναλωτές παρέχει την δυνατότητα τιμολόγησης και για τον κλάδο περιουσίας (ασφάλιση κατοικιών).

Το gowise.gr συνεργάζεται μέχρι στιγμής με 27 ασφαλιστικές εταιρείες και είναι ιδιοκτησίας της DIMERA ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Το ενδιαφέρον στο όλο εγχείρημα είναι πως αν κάποιος κοιτάξει στους όρους χρήσης υπάρχει η εξής αναφορά:

Επί του παρόντος ο Ιστότοπος περιέχει συνδέσμους (links), που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΟΝΕΥ MARKET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ». Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν ελέγχει, δεν διαχειρίζεται, δεν είναι υπεύθυνη και δεν εγγυάται για το περιεχόμενο και για το επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε άλλου ιστότοπου. Για το λόγο αυτό, προτρέπουμε τους χρήστες/επισκέπτες του Ιστότοπου να διαβάζουν προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις πολιτικές σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη χρήση cookies των ιστότοπων, στους οποίους παραπέμπονται μέσω των links (συνδέσμων), που υπάρχουν στον Ιστότοπο.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι νέες ασφαλίσεις προωθούνται στην γνωστή σε όλους money market και η dimera λαμβάνει προμήθεια.

Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να διεκδικήσει μερίδιο από την συγκεκριμένη πίτα, στην οποία ως γνωστόν δραστηριοποιούνται ήδη μεγάλοι παίκτες της αγοράς.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.