1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της SCOR!

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της SCOR!

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της SCOR!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της αντασφαλιστικής εταιρείας SCOR, Denis Kessler, απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών, όπως ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή η εταιρεία.

Η SCOR απότησε φόρο τιμής στον Denis Kessler, ο οποιος χαρακτηρίζεται ως “μία εμβληματική φιγούρα του ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού κόσμου αλλά και ευρύτερα του Γαλλικού επιχειρηματικού κόσμου”.

Ο Denis Kessler εντάχθηκε στην SCOR το 2002 ως πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και ακολούθως στις 30 Ιουνίου του 2021, έγινε μη εκτελεκτικός πρόεδρος της Παγκόσμιας αντασφαλιστικής εταιρείας.

Ο αντιπρόεδρος της SCOR, Augustin de Romanet, θα προεδρεύσει του διοικητικού συμβουλίου για μια προσωρινή περίοδο, ενώ νέος πρόεδρος θα διοριστεί μετά από μια συνεχιζόμενη διαδικασία.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.