1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Dragons’ Den: Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, Γιώργος Κασκαρέλης, που “σήκωσε” επένδυση 42.000...

Dragons’ Den: Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, Γιώργος Κασκαρέλης, που “σήκωσε” επένδυση 42.000 ευρώ!

Dragons’ Den: Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, Γιώργος Κασκαρέλης, που “σήκωσε” επένδυση 42.000 ευρώ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Χάρη στην πρωτοποριακή και ανθρωποκεντρική επιχειρηματική ιδέα του, ο Γιώργος Κασκαρέλης, συνιδρυτής της start up GoodFairy, κατάφερε και έπεισε τους dragons να επενδύσουν το ποσό των 42.000 ευρώ.

Η ιδέα του κ. Κασκαρέλη αποτελεί μία καινοτομία στην ασφαλιστική αγορά ενώ ταυτόχρονα, αναδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά του ασφαλιστικού επαγγέλματος.

Ο κ. Κασκαρέλης και η εταιρεία του Goodfairy βρίσκονται δίπλα στο έργο που επιτελούν καθημερινά οι ΜΚΟ και συμπράττουν προσφέροντας δωρεά με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου.

Ασφαλίζοντας λοιπόν κάποιος το όχημά του, ή ανανεώνοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του σε συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, η Goodfairy με τη σειρά της προσφέρει το μισό ποσό της προμήθειας σε ΜΚΟ της επιλογής του ασφαλιζόμενου!

Πρόκειται για μία επιχειρηματική κίνηση πολλά υποσχόμενη, όπως δείχνει και το User Acceptance Test όπου έκλεισαν ήδη 14 συμβόλαια.

Η ιδέα αυτή κίνησε το ενδιαφέρον των dragons με τον Λέων Γιόχαη να επενδύει το χρηματικό ποσό των 42.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας, και τον Πολ Ευμορφίδη να κλείνει συμφωνία για ασφάλιση 100+ αυτοκινήτων της εταιρείας του καθώς και για ασφάλιση 400 υπαλλήλων του!

Δείτε την παρουσίαση της επιχειρηματικής ιδέας του κ. Κασκαρέλη εδώ: youtube.com/watch

Περισσότερες πληροφορίες για την νεοσύστατη εταιρεία Goodfairy, μπορείτε να βρείτε εδώ: goodfairy.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.