1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Δήλωσε συμμετοχή στο νέο μεγάλο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News –...

Δήλωσε συμμετοχή στο νέο μεγάλο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News – Θέμα οι Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας

Δήλωσε συμμετοχή στο νέο μεγάλο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News – Θέμα οι Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αδιαμφησβήτητα, οι ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας αποτελούν μαζί μία κρίσιμη διάσταση του ασφαλιστικού σχεδιασμού για κάθε άνθρωπο και κάθε οικογένεια.

Πόσο ενημερωμένο είναι όμως το κοινό για όσα πρέπει να ξέρει για τους δύο αυτούς τύπους ασφαλίσεων που μπορούν να προστατέψουν αυτούς και την οικογένεια τους από τα απροσδόκητα της ζωής;

Το Cyprus Insurance News, πιστό στο όραμα του για τη διάδοση της αξίας της ασφάλισης, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ακόμα ένα εκτενές αφιέρωμα με θέμα αυτή τη φορά τις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Πιστεύοντας ότι οι δύο αυτοί τύποι ασφάλισης είναι απαραίτητοι για κάθε οικογένεια στόχος μας είναι να προσφέρουμε στο αναγνωστικό κοινό χρηστικές πληροφορίες για όσα πρέπει να ξέρουν για αυτούς τους δύο κλάδους ασφάλισης ενώ την ίδια στιγμή θα παρουσιάσουμε τις διεθνείς τάσεις των δύο κλάδων, σε άρθρα που θα είναι χρήσιμα για όλους τους επαγγελματίες της ασφάλισης.

Το Αφιέρωμα θα περιλαμβάνει πληθώρα χρηστικών άρθρων για τους καταναλωτές ενώ δίνει την ευκαιρία σε Ασφαλιστικές Εταιρείες και Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές να επικοινωνήσουν με το κοινό είτε παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους είτε επικοινωνώντας εμφαντικά τη σημασία των δύο αυτών ασφαλίσεων.

Η συμμετοχή σας σε αυτό το αφιέρωμα δεν αποτελεί μόνο μία εξαιρετική ευκαιρία για να ενισχύσετε την εταιρική σας εικόνα και να δείξετε την υποστήριξή σας στην ασφαλιστική κοινότητα, αλλά και μία μοναδική πλατφόρμα για να προβάλλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε ένα ευρύ και εξειδικευμένο κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι στερούνται βασικών υπηρεσιών υγείας

Είμαστε πεπεισμένοι ότι, μέσω της συνεργασίας μας, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε αμοιβαία επωφελή αποτέλεσμα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη της προβολής του κλάδου μας.

Προσκαλούμε λοιπόν όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να γίνουν μέρος αυτής της σημαντικής προσπάθειας, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση και την ανάδειξη του ρόλου των ασφαλίσεων ζωής και υγείας στην κοινωνία μας.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό το αφιέρωμα, συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και παραλάβετε στο email σας όλες τις λεπτομέρειες! Ισχύει Very Early Bird προσφορά όπου μπορείτε να επωφεληθείτε 20% έκπτωση!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.