1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Digital Finance Awards: Ποιοι θα είναι οι φετινοί Νικητές του Ασφαλιστικού...

Digital Finance Awards: Ποιοι θα είναι οι φετινοί Νικητές του Ασφαλιστικού Τομέα;

Digital Finance Awards: Ποιοι θα είναι οι φετινοί Νικητές του Ασφαλιστικού Τομέα;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε πλήρη εξέλιξη οι υποβολές υποψηφιοτήτων με Καινοτόμες και Εφαρμοσμένες Λύσεις και Υπηρεσίες για τα Digital Finance Awards.

Η Αγορά ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στα φετινά Βραβεία με έργα και επιτεύγματα Ψηφιακής Καινοτομίας που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τις Τράπεζες και τις Ασφαλιστικές, ενώ αναδεικνύουν Παρόχους ΙΤ Λύσεων, Fintech και Insurtech δημιουργώντας χειροπιαστά και μετρήσιμα οφέλη για τους Πελάτες τους.

Rewarding Excellence in Digital Banking and Digital Insurance

Μετά τις δύο επιτυχημένες διοργανώσεις των Digital Finance Awards το 2022 και το 2023, όπως και την ενθουσιώδη ανταπόκριση από το σύνολο του Τραπεζικού τομέα, του Ασφαλιστικού κλάδου και από το ευρύ φάσμα των Fintechs, Insurtechs, τους ΙΤ Παρόχους Λύσεων, των Συμβουλευτικών Εταιρειών από Ελλάδα και Κύπρο, ο θεσμός των Digital Finance Awards επιστρέφει με την 3η Διοργάνωση του.

Τα Βραβεία με εμπλουτισμένες Κατηγορίες απευθύνονται στην δυναμικά αυξανόμενη κοινότητα του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος έχοντας στόχο διακρίσεις στο συναρπαστικό φάσμα καινοτόμων λύσεων και πρωτοβουλιών που θα αναβαθμίσουν Τράπεζες και Ασφαλιστικές στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ποιοι θα είναι οι φετινοί Νικητές που θα δρέψουν τα Βραβεία στις Κατηγορίες και θα αριστεύσουν στα Platinum Awards;

Προετοιμάστε και φέτος τις υποψηφιότητες σας οι οποίες θα αξιολογηθούν από τις δύο Κριτικές Επιτροπές για το Digital Banking και το Digital Insurance που απαρτίζονται από Επιφανείς Experts, Ακαδημαϊκούς και Κορυφαία Στελέχη της Αγοράς, από την Ελλάδα, Κύπρο και το Εξωτερικό.

Οφέλη συμμετοχής στα Digital Finance Awards

Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται.

Αναγνώριση και Αξιοπιστία

Ένα βραβείο σημαίνει ότι η υποψηφιότητά σας έχει αξιολογηθεί θετικά από τους ειδικούς που απαρτίζουν την επιτροπή, αναγνωρίζεται και αποκτά αξιοπιστία.

Μέτρηση της Επιτυχίας Benchmarking

Μέσω της αξιολόγησης, οι υποψήφιοι διακρίνουν πού τοποθετούνται οι υπηρεσίες / προϊόντα τους σε σχέση με την αγορά, τα διεθνή standards και τις προσδοκίες των αξιολογητών.

Ανατροφοδότηση / Feedback και Βελτίωση

Όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν τα σχόλια των αξιολογητών – εφόσον το ζητήσουν – ώστε να λάβουν γνώση για τα σημεία βελτίωσης που οι ειδικοί αξιολογητές προτείνουν.

Προβολή και Δημοσιότητα

Τις υποψηφιότητες στα Digital Finance Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Μια διάκριση προσφέρει πολλαπλά εργαλεία και ευκαιρίες για ευρύτερη δημοσιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ανταμοιβή και Κίνητρο στις ομάδες

Η διάκριση προσφέρει σημαντική αναγνώριση στις προσπάθειες των ομάδων και ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων.

Ενίσχυση Πωλήσεων

Έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών ότι ένα βραβείο ενισχύει την άποψη των πελατών για την ποιότητα των υπηρεσιών / προϊόντων μιας εταιρείας και συνεισφέρει θετικά στις πωλήσεις.

Winners’ Kit

Οι νικητές λαμβάνουν:

  1. Το λογότυπο των βραβείων της φετινής διοργάνωσης με τη συγκεκριμένη βράβευση στην κατηγορία της (sticker). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καμπάνιες δημοσιότητας, στο website, στα social media, στις υπογραφές email, πάνω στις συσκευασίες προϊόντων, brochures και οπουδήποτε αλλού εκτιμάται ότι θα προσδώσει τη δημοσιότητα που απαιτείται.
  2. Πιστοποίηση Βράβευσης (trophy, αγαλματίδιο, πάπυρος κτλ).
  3. Αναφορά όλων των βραβεύσεων στον τελικό πίνακα νικητών στο website της διοργάνωσης.
  4. Δημοσιότητα σε επιλεγμένα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Boussias Media με παραπομπή στον τελικό πίνακα νικητών.
  5. Αναφορά στο email (newsletter) που αποστέλλεται σε όλη τη σχετική αγορά με παραπομπή στον τελικό πίνακα νικητών.
  6. Δημοσιότητα μέσω Δελτίων Τύπου, που αποστέλλεται σε χορηγούς επικοινωνίας και θεσμικούς φορείς, με παραπομπή στον τελικό πίνακα νικητών.
  7. Προβολή στα social media της Boussias Events με posts που παραπέμπουν στον τελικό πίνακα νικητών.
  8. Εκπρόσωποι των κορυφαίων βραβείων έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν με δήλωση στο βίντεο των βραβείων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.