1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Δείτε το νέο επεισόδιο του The Insurance Pod – Θέμα οι...

Δείτε το νέο επεισόδιο του The Insurance Pod – Θέμα οι Δυσκολίες & Προκλήσεις στον κόσμο του HR!

Δείτε το νέο επεισόδιο του The Insurance Pod – Θέμα οι Δυσκολίες & Προκλήσεις στον κόσμο του HR!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 5ο επεισόδιο του The Insurance Pod – Powered by Cosmos Insurance, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους φιλοξενεί τον Άγγελο Λούη, Διευθυντή στην RED HR Solutions και την Γιάννα Ταλιώτη, HR Manager της Κόσμος Ασφαλιστικής, σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα σχετικά με τη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μιλήσαμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εταιρείες στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, τις στρατηγικές που ακολουθούν οι εταιρείες για πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού αλλά και ποιες οι ιδιαιτερότητες του ασφαλιστικού κλάδου.

Μιλήσαμε ακόμη για τη σημασία της Εργασιακής Κουλτούρας και πως αυτή είναι σημαντική για τη διατήρηση και την ανάπτυξη ταλέντων. Φυσικά από τη συζήτηση μας δεν έλειψε η τεχνολογία και το πως οι νέες γενιές όπως η γενιά Ζ άλλαξε τα εργασιακά δεδομένα στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.

Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το επεισόδιο!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.