1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Δείτε την εκπομπή του Insurance Talks για το ανεπανάληπτο MDRT στην...

Δείτε την εκπομπή του Insurance Talks για το ανεπανάληπτο MDRT στην Πάφο

Δείτε την εκπομπή του Insurance Talks για το ανεπανάληπτο MDRT στην Πάφο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τα συνέδρια είναι πάντα μία πολύ καλή ευκαιρία απόκτησης γνώσεων, έμπνευσης, αλλά και δικτύωσης με συναδέλφους του κλάδου. Αυτό που έγινε φέτος στο ετήσιο συνέδριο του MDRT στην Πάφο στις 2 και 3 Φεβρουαρίου ήταν ανεπανάληπτο, αφού κορυφαίαοι ομιλητές από το εξωτερικό φιλοξενούμενοι από 9 χώρες και πάνω από 250 σύνεδροι συνέθεσαν ένα μαγικό σκηνικό με διάρκεια 2 ημερών!

Έτσι, λοιπόν, είναι από χθες στο κανάλι μας στο YOUTUBE το νέο επεισόδιο της εκπομπής του INSURANCE TALKS, όπου φιλοξενήθηκαν 3 μέλη της επιτροπής του MDRT!

Φιλοξενούμενοι του δημιουργού του Cyprus Insurance News, Παναγιώτη Σοφοκλέους, ήταν ο Νίκος Μεττούρης, Πρόεδρος του MDRT Κύπρου και οι Αντιγόνη Νικολάου και Δώρος Λιπέρτης, μέλη της επιτροπής του οργανισμού στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι φιλοξενούμενοι μας μετάφεραν όλα όσα έγιναν τις 2 ημέρες του συνεδρίου καθώς και τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που είχε η διοργάνωση ενός συνεδρίου όπως αυτό.

Μέσα από τη συζήτηση οι φιλοξενούμενοι μας μίλησαν για τα οφέλη που έχει ένας Ασφαλιστικός Σύμβουλος, όταν είναι μέλος του MDRT, καθώς και τα σχέδια της επιτροπής για το μέλλον.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό

Imperial Dekra

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.