1. Home
 2. »
 3. Blog
 4. »
 5. Τεχνολογία
 6. »
 7. Το Cyber Security Conference 2024 έρχεται το Μάϊο

Το Cyber Security Conference 2024 έρχεται το Μάϊο

Το Cyber Security Conference 2024 έρχεται το Μάϊο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Innovation Media, και το cybernews.gr, με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουν την διοργάνωση του 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki 2024 (CSC24)

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και ακόμη πιο  ενημερωμένο για όλα όσα αφορούν το cyber security και την ασφάλεια συστημάτων ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Το 2nd Cyber Security Conference έρχεται στις 24 Μαΐου 2024 για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής μας παρουσίας στο διαδίκτυο, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

 1. Η εξέλιξη των διαδικτυακών επιθέσεων την τελευταία 3ετία
 2. Πώς το cyber security προστατεύει την κερδοφορία των επιχειρήσεων
 3. Cloud εφαρμογές – τι αλλάζει στην ασφάλεια των δεδομένων
 4. Πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει τα δεδομένα της με ένα cyber insurance ασφαλιστήριο
 5.  Σχεδιάζοντας το πλάνο αντιμετώπισης μίας διαδικτυακής απειλής
 6. Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας
 7. Υπηρεσίες cyber security – Παρουσιάσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και υπηρεσιών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυξημένη η ζήτηση κυβερνοασφάλειας

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Το Cyber Security Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Οι καινοτομίες στο φετινό Conference!

 • NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!
 • Cyber Networking Dinner:  Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το πέρας του συνεδρίου θα παρατεθεί γεύμα γνωριμίας μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης αλλα και συνέδρων οι οποίοι θα επιλέξουν να δειπνήσουν μαζί μας. Το γεύμα θα παρατεθεί στο χώρο του καταξιωμένου Serow Restaurant (εντός του ξενοδοχείου) και αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πιο άνετες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης μέσω του cybernews.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Λίγα λόγια για τα συνέδρια της Innovation Media

Τα συνέδρια της Innovation Media αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την Β. Ελλάδα, με διαρκή παρουσία στο χώρο από το 2012 και με τη συνεργασία σημαντικών θεσμικών, κλαδικών φορέων. Τα συνέδριά μας ανασχεδιάζονται διαρκώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και ενδιαφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Munich Re: Ο κυβερνοπόλεμος δεν είναι ασφαλίσιμος

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 2nd Cyber Security Conference  φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την επιχειρηματική κοινότητα  της Β. Ελλάδος.

Χορηγοί:

GOLD: EMPIST, INTERWORKS.CLOUD

Το 2nd Cyber Security ConferenceThessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (AZK), Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.), CISCO, Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S), Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC Hellas), Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.), Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ)

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405, aris@innovationmedia.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη, (2315 311282,  info@innovationmedia.gr).

Περισσότεροι χορηγοί και θεσμικοί υποστηριχτές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.