1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Τι είναι οι Direct Ασφαλιστικές εταιρείες και πόσες υπάρχουν στην Κύπρο;

Τι είναι οι Direct Ασφαλιστικές εταιρείες και πόσες υπάρχουν στην Κύπρο;

Τι είναι οι Direct Ασφαλιστικές εταιρείες και πόσες υπάρχουν στην Κύπρο;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Direct Ασφαλιστική είναι μία εταιρεία που διανέμει τα ασφαλιστικά της προϊόντα απευθείας στους καταναλωτές χωρίς να συνεργάζεται με Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όπως μεσίτες ή πράκτορες. Συνήθως οι direct ασφαλιστικές εταιρείες πωλούν τα προϊόντα τους μέσω της ιστοσελίδας τους ή ενός τηλεφωνικού κέντρου ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η εταιρεία έχει υποκαταστήματα μέσω τον οποίον ο πελάτης μπορεί να εξυπηρετηθεί εκ του σύνεγγυς.

Παγκόσμια, υπάρχουν περισσότερες direct εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Γενικό Κλάδο σε σχέση με τον Κλάδο Ζωής λόγο της φύσης της ασφάλισης ζωής που απαιτεί περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες κατά την αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης. Παρόλα αυτά υπάρχουν direct ασφαλιστικές εταιρείες Ζωής στο εξωτερικό.

Κατά κανόνα οι direct ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικότερα ασφάλιστρα λόγο του μοντέλου λειτουργία τους που αφαιρεί τις προμήθειες που θα δίνονταν σε ένα διαμεσολαβητή με το τελικό όφελος να φτάνει στον καταναλωτή.

Η ιστορία των direct ασφαλιστικών στην χώρα μας πάει 28 χρόνια πίσω όταν η πρώτη direct ασφαλιστική εταιρεία, η Gan Direct, ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά. Αυτή την στιγμή δραστηριοποιούνται συνολικά 3 direct ασφαλιστικές εταιρείες όλες του Γενικού Κλάδου. Εκτός από την Gan Direct, οι υπόλοιπες δύο είναι η Anytime της Interamerican και η Hellas Direct.

Δείτε πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες για την κάθε εταιρεία.

Gan Direct Insurance

gan-direct

Η Gan Direct ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλισης στην Κύπρο τον Μάιο του 1994,   δίνοντας έμφαση στην άμεση παράδοση ασφαλιστικών προϊόντων τα οποία παρέχουν ταχύτητα, ευκολία και αξία. Στόχος της εταιρείας να προσφέρει προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών της και που μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές τους ανάγκες.

Οι πελάτες της Gan Direct μπορούν να λάβουν μια ολοκληρωμένη και γρήγορη προσφορά, να αγοράσουν ή ακόμα να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο

Οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν είτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας στο www.gandirect.com είτε να καλέσουν χωρίς χρέωση στο 800 5 10 15 ή ακόμη να επισκεφθούν ένα από τα υποκαταστήματά της εταιρείας σε όλες τις πόλεις.

Η εταιρεία προσφέρει συμβόλαια ασφάλισης Οχημάτων, Περιουσίας και Υγείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.gandirect.com

Anytime by Interamerican

Η Anytime είναι η πρώτη online ασφάλιση στην Ελλάδα, με 400.000 οδηγούς να την προτιμούν για να ασφαλίσουν το όχημά τους και είναι μέλος της Κυπριακής αγοράς από το 2017.

Η εταιρεία ανήκει στην οικογένεια της INTERAMERICAN, της κορυφαίας ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας, γνωστής για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. H INTERAMERICAN είναι μέλος του Ομίλου Achmea, του διεθνούς ασφαλιστικού ομίλου με έδρα την Ολλανδία.

Όπως τονίζει η εταιρεία Anytime σημαίνει απλότητα, αξία στην επιλογή σου, εξυπηρέτηση και εμπιστοσύνη.

Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να εξυπηρετηθούν είτε μέσο της ιστοσελίδας της στο www.anytimeonline.com.cy είτε μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου στο 800 88 800.

Η εταιρεία αυτή την στιγμή προσφέρει συμβόλαια ασφάλισης Οχημάτων και Κατοικίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.anytimeonline.com.cy

Hellas Direct

Η Hellas Direct είναι μία Κυπριακή εταιρεία που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελληνική αγορά το 2012. Η Hellas Direct, μία εταιρεία νέας γενιάς όπως δηλώνει, ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κυπριακή αγορά το 2018 και μέχρι αυτή την στιγμή διαθέτει στο κοινό μόνο ασφάλεια κατοικίας.

Όπως διαφημίζει η εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της μπορεί ο χρήστης σε μόνο ένα λεπτό να πάρει προσφορά και να αγοράσει το συμβόλαιο του. Χωρίς να ρωτά πολλές ερωτήσεις και δίνοντας την επιλογή ασφάλισης από 1 μέρα μέχρι 1 χρόνο, η εταιρεία υπόσχεται μία διαφορετική εμπειρία.

Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω της ιστοσελίδας της στο www.hellasdirect.com.cy είτε μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου στο 22 277 499.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία στην Κυπριακή Αγορά προσφέρει μόνο συμβόλαια ασφάλισης Κατοικίας. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.hellasdirect.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.