1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. BLIS 2022: Eurolife και CNP Cyprialife οι Χρυσοί Χορηγοί της διοργάνωσης

BLIS 2022: Eurolife και CNP Cyprialife οι Χρυσοί Χορηγοί της διοργάνωσης

BLIS 2022: Eurolife και CNP Cyprialife οι Χρυσοί Χορηγοί της διοργάνωσης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το BLIS (Beirut Life Insurance Seminars ) είναι μία υβριδική διοργάνωση για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των Ασφαλίσεων ζωής, που πραγματοποιείται για 5η χρονιά στον Λίβανο. Όπως λένε οι διοργανωτές του, το BLIS έχει μετατραπεί από μία απλή εκδήλωση σε μία μοναδική εμπειρία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση κεντρίζει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον και πολλών επαγγελματιών του Ασφαλιστικού Κλάδου στη χώρα μας. Για τον λόγο αυτό, οι δύο Χρυσοί Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι δύο Κυπριακές Εταιρείες, η Eurolife και η CNP Cyprialife.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της διοργάνωσης βρίσκεται και η IFA Academy του Παναγιώτη Λελεδάκη, η οποία κεντρίζει το ενδιαφέρον του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο το τελευταίο διάστημα.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 6,7 και 8 Οκτωβρίου 2022, στο Hilton Beirut Habtoor Grand Hotel, στον Λίβανο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω βίντεο και στην ιστοσελίδα https://www.blisexperience.com/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.