1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αυτό είναι το πρόγραμμα του 7ου Συνεδρίου ΠΣΕΑΔ – Δείτε όλες...

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 7ου Συνεδρίου ΠΣΕΑΔ – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 7ου Συνεδρίου ΠΣΕΑΔ – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ανακοινώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), το πρόγραμμα του 7ου Παγκύπριου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, στη Λευκωσία, την ερχόμενη Παρασκευή 3 Ιούνιου 2022.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό, όπως μας λέει και ο Πρόεδρος του συνδέσμου Κυριάκος Ανδρέου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Cyprus Insurance News,  στόχος του συνεδρίου είναι να δώσει περισσότερα εφόδια γνώσεων στον επαγγελματία διαμεσολαβητή ούτως ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια του για διασφάλιση του μέλλοντος.  

Οι εγγραφές του συνεδρίου, που έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, συνεχίζονται κανονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνδέσμου. Για να κάνετε την εγγραφής σας και εσείς, κάντε κλικ εδώ.

Δείτε πιο κάτω το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.