1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Αύριο το Cyber Security Conference 2024 στη Θεσσαλονίκη

Αύριο το Cyber Security Conference 2024 στη Θεσσαλονίκη

Αύριο το Cyber Security Conference 2024 στη Θεσσαλονίκη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και ακόμη πιο  ενημερωμένο για όλα όσα αφορούν το cyber security και την ασφάλεια συστημάτων ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Το 2nd Cyber Security Conference έρχεται την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 16.00 για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής μας παρουσίας στο διαδίκτυο, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1. Η εξέλιξη των διαδικτυακών επιθέσεων την τελευταία 3ετία
  2. Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας για την Ευρωπαϊκή Ενωση
  3. Πώς το cyber security προστατεύει την κερδοφορία των επιχειρήσεων
  4. Cloud εφαρμογές – τι αλλάζει στην ασφάλεια των δεδομένων
  5. Πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει τα δεδομένα της με ένα cyber insurance ασφαλιστήριο
  6.  Σχεδιάζοντας το πλάνο αντιμετώπισης μίας διαδικτυακής απειλής
  7. Υπηρεσίες cyber security – Παρουσιάσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και υπηρεσιών

Στο συνέδριο, το οποίο αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, θα παρακολουθήσουν στελέχη εταιρειών της Β. Ελλάδος καθώς και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλα όσα έγιναν στο Cyber Security Conference στη Θεσσαλονίκη

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Το Cyber Security  Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης μέσω του cybernews.gr και το www.cybersecurityconference.gr

Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν. Προκειμένου να αποφευχθεί η μεγάλη αναμονή μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας από το cybersecurityconference.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Μπορείτε να κάνετε την δωρεάν εγγραφή σας στο συνέδριο από εδώ

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι αυστηρά 200 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το συνέδριο υποστηρίζουν οι εταιρείες:

ACCENTURE, AIG, EMPIST, INTERWORKS.CLOUD, NETCOMPANY, NEUROSOFT, CISCO, ALGOSYSTEMS, EXPERTO CREDE CONSULTING

Χορηγοί επικοινωνίας

cybernews.gr – insuranceforum.gr – cyprusinsurancenews.com – epixeiro.gr – marketnews.gr – Karfitsa.gr – startup.gr – myportal.gr – olathessaloniki – περιοδικό The Insurer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι δήλωσαν οι ομιλητές του 2nd Cyber Security Conference 2024

Το 2nd Cyber Security ConferenceThessaloniki διεξάγεται υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (AZK), Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.), Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S), Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC Hellas), Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.), Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Ε.), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τεχνολογίας Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΤΠΕ), Women4Cyber.

Διοργάνωση: Innovation Media

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405, aris@innovationmedia.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη, (2315 311282,  info@innovationmedia.gr).

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.