1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Βίντεο στα Social Media: Η Πύλη για...

Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Βίντεο στα Social Media: Η Πύλη για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους

Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Βίντεο στα Social Media: Η Πύλη για τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

*Γράφει η Δήμητρα Λεμούσια, Marketing Consultant

Οι καιροί έχουν αλλάξει και μαζί τους έχουν αλλάξει και οι τρόποι που οι επαγγελματίες του χώρου των ασφαλίσεων επικοινωνούν με το κοινό τους. Η εποχή των κλασικών διαφημίσεων και των κειμένων μπορεί να είναι παρελθόν, με το βίντεο να αναδεικνύεται ως ένας ισχυρός σύμμαχος στην προώθηση και την ανάδειξη των υπηρεσιών και της επαγγελματικής ταυτότητας ενός ασφαλιστικού συμβούλου.

Η παραπάνω διαπίστωση βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να εκλείπει από τη στρατηγική marketing μας η φωτογραφία και το κείμενο. ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στην εποχή των social media, η οπτικοακουστική επικοινωνία έχει όμως κατακτήσει την κορυφή.

Το βίντεο, με τη δυνατότητά του να μεταδίδει συναισθήματα, να ενημερώνει και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κοινού, έχει εξελιχθεί σε απαραίτητο εργαλείο για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο που επιθυμεί να καταλάβει την προσοχή του κοινού του.

Ας δούμε πέντε προτάσεις για βίντεο που μπορούν να είναι χρήσιμα για εσάς:

  1. Εισαγωγή στις Υπηρεσίες και την Εμπειρία: Ένα ενημερωτικό βίντεο που παρουσιάζει τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ασφαλιστικός σύμβουλος και την εμπειρία του στον τομέα.
  2. Συμβουλές για Ασφαλιστική Προστασία: Ένα βίντεο που παρέχει συμβουλές και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλιστική προστασία, όπως ασφάλειες ζωής, αυτοκινήτου, σπιτιού κλπ.
  3. Περιστατικά Επιτυχίας και Ανάλυση Κρίσεων: Βίντεο που παρουσιάζει πραγματικά περιστατικά όπου ο ασφαλιστικός σύμβουλος βοήθησε να λυθούν προβλήματα και κρίσεις σχετικά με ασφαλιστικά ζητήματα.
  4. Ενημέρωση για Νέες Ασφαλιστικές Προτάσεις: Βίντεο που παρουσιάζει νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα των ασφαλίσεων και προτείνει τρόπους για τη βελτίωση της ασφαλιστικής κάλυψης.
  5. Συνεντεύξεις με Πελάτες και Συνεργάτες: Βίντεο που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ευχαριστημένους πελάτες και συνεργάτες του ασφαλιστικού συμβούλου, που μοιράζονται τις εμπειρίες τους και την θετική τους σχέση με τις υπηρεσίες του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  3 Ασφαλιστές που μεταδίδουν την αξία της ασφάλισης στο Tik-Tok

Αυτές οι προτάσεις μπορούν να σας δώσουν  μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου που θα ενισχύσει την παρουσία σας στα social media (Instagram, TikTοk & Facebook) και θα επιτρέψει την αποτελεσματική επικοινωνία σας με το κοινό.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.