1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Λεμεσός: Ενημερωτική Ημερίδα για την Αξιολόγηση Κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις...

Λεμεσός: Ενημερωτική Ημερίδα για την Αξιολόγηση Κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις από την DHD Insurance!

Λεμεσός: Ενημερωτική Ημερίδα για την Αξιολόγηση Κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις από την DHD Insurance!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Ασφαλιστικό Γραφείο DHD Insurance με έδρα τη Λεμεσό, παρουσιάζει την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση».

Σκοπός της ενημερωτικής ημερίδας είναι η ανάδειξη της σημασίας της αξιολόγησης κινδύνων για τις επιχειρήσεις σήμερα και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ένας σωστός Ασφαλιστικός Σχεδιασμός.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα διαχείρισης κινδύνων και ασφαλίσεων αλλά και ευρύτερα σε θέματα που είναι κρίσιμα για τις επιχειρήσεις σήμερα.

Στόχος της Ενημερωτικής Ημερίδας που διοργανώνει η DHD Insurance είναι να δώσει αξία στους επιχειρηματίες της πόλης της Λεμεσού και όχι μόνο!

Στη σημερινή εποχή με τις πολύπλευρες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο οι Κυπριακές Επιχειρήσεις αλλά και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, η αξιολόγηση κινδύνων έχει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στη βιωσιμότητά τους.

Η Ενημερωτική Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου.

Η Ενημερωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis στη Λεμεσό, την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 17:00 και 20:00.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και εξασφαλίστε σήμερα τη θέση σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Ενημερωτική Ημερίδα DHD Insurance

Μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει δεξίωση!

Χορηγοί της Ημερίδας είναι οι εταιρείες Trust Insurance Cyprus, SoEasy Insurance Brokers, Demetriades Group και Spazio Consulting.

Υποστηρικτές της Ημερίδας είναι οι εταιρείες M.D.G Architects και Andreas Xenofontos Developers Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας της Ενημερωτικής Ημερίδας είναι το ενημερωτικό portal Limassol Today και το εξειδικευμένο σε ασφαλιστικά θέματα portal Cyprus Insurance News.

Λίγα λόγια για την DHD Insurance

Η DHD Insurance Agent είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στον Γενικό Κλάδο Ασφαλίσεων και με μία πετυχημένη πορεία πέραν των 25 ετών κατά τη διάρκεια των οποίων εξυπηρετεί τους πελάτες της με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Από την ίδρυση του γραφείου μέχρι και σήμερα, η DHD Insurance έχει καταγράψει μία ανοδική πορεία καταφέρνοντας να εδραιωθεί στη συνείδηση των πελατών της ως ένα ασφαλιστικό γραφείο που έχει στο επίκεντρο τον κάθε πελάτη.

Η DHD Insurance έχει μεγάλη εξειδίκευση στα ασφαλιστικά προϊόντα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ενώ παράλληλα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σε όλο το φάσμα των συμβολαίων του Γενικού Κλάδου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.