1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συνεργασία DHD Insurance και SoEasy Travel Insurance στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση!

Συνεργασία DHD Insurance και SoEasy Travel Insurance στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση!

Συνεργασία DHD Insurance και SoEasy Travel Insurance στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τη μεταξύ τους συνεργασία γνωστοποίησαν πρόσφατα η DHD Insurance και η SoEasy Travel Insurance μέλος του ομίλου της SoEasy Insurance Brokers!

Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά την παροχή Ταξιδιωτικής Ασφάλισης στους πελάτες της DHD Insurance μέσα από την καινοτόμα πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance.

Η DHD Insurance Agent είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών  με εξειδίκευση στον Γενικό Κλάδο και με μία πετυχημένη πορεία πέραν των 25 ετών εξυπηρετώντας τους πελάτες της με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Μέσα από τις συνεργασίες της η εταιρεία στοχεύει να βελτιώνει τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση της συνεχώς, πάντα με στόχο την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία η DHD Insurance μπορεί πέραν της κλασσικής έκδοσης συμβολαίων μέσα από την βραβευμένη πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance, να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να αγοράσουν το συμβόλαιο τους διαδικτυακά μέσα από το ειδικό Affiliate Link που παρέχει η SoEasy Travel Insurance στους συνεργάτες της!

Με τον τρόπο αυτό η DHD Insurance έχει ακόμη ένα εργαλείο που μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια της για συνεχή ανάπτυξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλα για τις ασφαλίσεις εγγυήσεων και πιστώσεων στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks!

Η SoEasy Travel Insurance, η εταιρεία λειτουργώντας κάτω από την ομπρέλα της SoEasy Inurance Brokers, μίας εκ των μεγαλύτερων μεσιτικών εταιρειών στην Κύπρο, παρέχει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που συνεργάζονται μαζί της, παρέχοντας στους πελάτες τους εύκολη πρόσβαση στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση, που είναι τόσο απαραίτητη ειδικά αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.