1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Κατοικίας 2022
  6. »
  7. Ασφαλώς Ασφαλής με Home Shield κατά παντός κινδύνου – Ό,τι...

Ασφαλώς Ασφαλής με Home Shield κατά παντός κινδύνου – Ό,τι δεν εξαιρείται καλύπτεται

Ασφαλώς Ασφαλής με Home Shield κατά παντός κινδύνου –  Ό,τι δεν εξαιρείται καλύπτεται
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Trust Insurance Cyprus ως ηγέτιδα Εταιρεία στον κλάδο Γενικής Ασφάλισης, διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και καινοτομεί προσφέροντας στην αγορά πρωτοποριακά προϊόντα ασφάλισης καλύπτοντας κάθε ασφαλιστική ανάγκη. Ειδικότερα στον τομέα της ασφάλισης περιουσίας (ιδιωτών και επαγγελματιών) ξεχωρίζει παρέχοντας μια πλειάδα περιεκτικών προϊόντων αλλά και πολυασφαλιστήρια all risk.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το πολυασφαλιστήριο HomeShield κατά παντός κινδύνου. Την πλέον περιεκτική μορφή ασφάλισης όπου οποιαδήποτε ατυχηματική ζημιά στην κατοικία καλύπτεται εκτός εάν εξαιρείται ρητά στο ασφαλιστήριο.

To HomeShield κατά παντός κινδύνου, είναι ίσως το πιο πλήρες συμβόλαιο ασφάλισης κατοικίας το οποίο παρέχει πέραν των 15 επεκτάσεων ανάμεσα στις οποίες 24ωρη Τεχνική Βοήθεια, κάλυψη για προσωπικά αντικείμενα ακόμα και εκτός σπιτιού ή και στο εξωτερικό, φωτοβολταϊκά, βραχυκύκλωμα και κλοπή χωρίς παραβίαση. Περιλαμβάνει ακόμα και την νομική ευθύνη του ιδιοκτήτη ή ένοικου της κατοικίας.

Είναι προφανές ότι το Home Shield κατά παντός κινδύνου αποτελεί ίσως την ιδανικότερη επιλογή γι’ αυτούς που δεν θέλουν να τους έρθει κεραμίδα στο κεφάλι σε περίπτωση ατυχήματος. Ένα συμβόλαιο για ό,τι κι αν συμβεί.

Ένας άνθρωπος που συμβαδίζει με την εποχή που ζει, ο οποίος θεωρεί εαυτόν σύγχρονο πολίτη, δεν μπορεί παρά ν’ απαιτεί μια σύγχρονη ασφαλιστική κάλυψη για το σπίτι του. Για να νιώσει πραγματικά ασφαλής με την ασφάλεια κατοικίας του σήμερα, θα πρέπει να βγάλει τις παρωπίδες του χθες όπου μπορεί να ήταν ικανοποιημένος με μια χούφτα τυποποιημένες ονομαστικές καλύψεις και ν’ αναζητήσει το συμβόλαιο που απαντά σε κάθε ασφαλιστική του ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΑΣΦΑΛΙΣΗ

Εδραιωμένη στα κορυφαία δώματα της βιομηχανίας, έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και τη δύναμη να μπορεί ν’ απορροφά για τους πελάτες της απρόβλεπτους κραδασμούς όπως οι τιμολογιακές αναπροσαρμογές σχεδόν σε όλο το φάσμα πρώτων υλών και προϊόντων που επέβαλαν οι διεθνείς εξελίξεις.

Σύμφωνα με υπόμνημα που κατέθεσε στη Βουλή των Αντιπροσώπων το ΕΤΕΚ επικαλούμενο στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου, το κόστος ανοικοδόμησης κατοικίας ανήλθε από € 1,235 το τετραγωνικό μέτρο το 2019, σε € 1,700 το τετραγωνικό μέτρο το 2022.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεκάδες χιλιάδες κόσμου στην Κύπρο, ενώ σύναψαν ορθά συμβόλαια, είναι αυτή τη στιγμή υποασφαλισμένοι.

Η Trust Insurance Cyprus, παραμένοντας πιστή στον ανθρωποκεντρικό και πελατοκεντρικό της χαρακτήρα προστατεύει το πελατολόγιό της, αποφασίζοντας ότι κατά τη διεκπεραίωση των απαιτήσεων στον κλάδο περιουσίας, δεν θα λαμβάνει υπόψη την υποασφάλιση που προέρχεται από την αύξηση των τιμών στα κατασκευαστικά υλικά μέχρι και 30%, δίνοντας έτσι τον χρόνο σε ασφαλιστικούς πράκτορες και πελάτες να προσαρμόσουν τα συμβόλαια τους.

Μέσα από εξειδικευμένες μελέτες, αλλά και ανάλυση αναγκών η Trust και το δίκτυο άρτια καταρτισμένων ασφαλιστικών πρακτόρων της, είναι αυτή που μπορεί να  προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεται στο σπίτι και για το σπίτι ο κόσμος να χαλάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Επιπλέον, η Trust Insurance Cyprus αναβαθμίζει τακτικά τα προσφερόμενα συμβόλαιά της προς βέλτιστο όφελος του πελάτη. Μάλιστα σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις επί τούτου.

Ταυτόχρονα οι εκπαιδεύσεις του δικτύου της Εταιρείας είναι συνεχείς ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή καθοδήγηση και στήριξη από τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους οι οποίοι συνεργάζονται με την Trust Insurance Cyprus.

VALUE FOR MONEY

Το να είσαι ασφαλιστική επιλογής, είναι ευθύνη και κινητήριος δύναμη να συνεχίζεις να στοχεύεις στην κορυφή. Διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό, διασφαλίζοντας την αξία των χρημάτων σου.

Το φθηνό πληρώνεται ακριβά… Εξασφάλισε πραγματική αξία στα χρήματα σου και νιώσε ασφαλώς ασφαλής!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.