1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Αnytime: Bραβεύτηκε ως «το καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου» ...

Αnytime: Bραβεύτηκε ως «το καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου» για το 2021.

Αnytime: Bραβεύτηκε ως  «το  καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου»  για το 2021.
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Anytime της INTERAMERICAN, είναι η επαναστατική on-line ασφάλεια που ήρθε στην Κύπρο το 2017 και σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε ένα πραγματικά «φανατικό» κοινό που δεν την αλλάζει με τίποτα! Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει το εκπληκτικό ποσοστό ικανοποίησης πελατών 91%!

Αλλά και στην Ελλάδα η Anytime άλλαξε τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά και μάλιστα πρόσφατα αναδείχθηκε από το αναγνωστικό κοινό του auto Τρίτη ως «το καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου» για το 2021, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Best Car.

Best car 2021

Για όσους δεν το γνωρίζουν το Best Car είναι ο μακροβιότερος διαγωνισμός – θεσμός της ελληνικής αγοράς.
Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό autο Τρίτη και χιλιάδες συμμετέχοντες – κάτοχοι αυτοκινήτου ψηφίζουν ποια είναι τα καλύτερα και ασφαλέστερα αυτοκίνητα της χρονιάς.

Η απονομή των βραβείων του Best Car αποτελεί «γεγονός» για όλη την αγορά αυτοκινήτου, αλλά και για χιλιάδες αναγνώστες, οι οποίοι μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναδεικνύουν ταυτόχρονα συναφείς με το αυτοκίνητο μάρκες προϊόντων και υπηρεσιών (στους κλάδους Ελαστικών, Λιπαντικών, Καυσίμων και Ασφαλιστικών εταιριών) που κατά τη γνώμη τους, είναι οι καλύτερες στην αγορά και οι οποίες συμβάλλουν σε ποιοτικότερες και ασφαλέστερες μετακινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Έτσι, φέτος χάρισαν το 1ο βραβείο στην Anytime της INTERAMERICAN!

auto τρίτη - Best car

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται σε μία ιδιαίτερα περίεργη περίοδο και είναι πολύ σημαντική, γιατί προέρχεται από το κοινό που εμπιστεύεται την Anytime για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Και φυσικά η προτίμηση του κοινού είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά και το ισχυρότερο κίνητρο για την Anytime, ώστε να συνεχίσει να καινοτομεί με σύμμαχο πάντα την τεχνολογία. Άλλωστε η έως τώρα ιστορία της Anytime αποκαλύπτει ότι πάνω απ’ όλα μπορεί να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και να ανταποκρίνεται άμεσα στα νέα δεδομένα, αφήνοντας θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ασφαλισμένων.

Πάνος Κούβαλης - επικεφαλής Mobility & Convenience

Το τιμητικό βραβείο της Anytime παρέλαβε ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Anytime θα συνεχίσει να δημιουργεί εξατομικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που προσφέρουν αξία και διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.