1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Anytime Blog: «Οι αριθμοί αλλάζουν» η εκστρατεία για την οδική ασφάλεια...

Anytime Blog: «Οι αριθμοί αλλάζουν» η εκστρατεία για την οδική ασφάλεια συνεχίζει και το 2024

Anytime Blog: «Οι αριθμοί αλλάζουν» η εκστρατεία για την οδική ασφάλεια συνεχίζει και το 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που η Anytime ενεργοποίησε τον πρώτο πυλώνα των ενεργειών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της με τίτλο «Οι αριθμοί αλλάζουν»!

Η ιδέα πίσω από αυτήν την καμπάνια ήταν η ενημέρωση του κοινού αναφορικά με το πόσοι άνθρωποι χάνονται κάθε χρόνο στο οδικό δίκτυο της χώρας μας και η ευαισθητοποίησή του για την διαμόρφωση νέας οδηγικής κουλτούρας, ώστε πραγματικά οι αριθμοί αυτοί να αλλάξουν.

Η καμπάνια εγκαινιάστηκε με την διοργάνωση ενός Press Event, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη της Λευκωσίας, τον Οκτώβριο του 2022 παρουσία στελεχών της Interamerican, αρκετών ΜΜΕ και τοπικών φορέων. Αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια ήταν η Μαρία Μάρκου και ο Ανδρέας Αραβής, δύο νέοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα και οι οποίοι βοήθησαν, ξεδιπλώνοντας τις προσωπικές τους ιστορίες, στο να κατανοήσει το κοινό πώς ένα απλό λάθος στην οδήγηση μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή μας.

Η Anytime συνεχίσε δυναμικά, με δύο εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2022 με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα της εκστρατείας μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα, με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο My Mall της Λεμεσού και το Mall of Cyprus της Λευκωσίας ενεργοποιήθηκε ένας διαδραστικός μηχανισμός μέσω του οποίου οι promoters ενημέρωναν το κοινό για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε τα τροχαία ατυχήματα στην Κύπρο. Παράλληλα, οι επισκέπτες καλούνταν να αναρτήσουν φωτογραφίες τους στα social media χρησιμοποιώντας τα φίλτρα της Anytime, φτιαγμένα ειδικά για την προώθηση του μηνύματος «Οι αριθμοί αλλάζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Προβεβλημένοι influencers της Κύπρου συνέβαλαν και αυτοί στη διάδοση του μηνύματος και των στόχων της καμπάνιας, με την προώθηση που έκαναν μέσα από τα κανάλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2023 οι δράσεις συνεχίστηκαν, με την συμμετοχή στο UNIFEST του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με στόχο την ενημέρωση των σπουδαστών για τη σημασία της τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και τις δραστικές θετικές επιδράσεις που μπορεί αυτό να έχει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Η Anytime συνεργάστηκε με τον οργανισμό Student Life, δημιουργώντας και δημοσιεύοντας μία σειρά από videos και quizzes με θέμα την οδηγική συμπεριφορά και την ασφαλή οδήγηση.

Το 2023 κλείνει για την Anytime με ένα πολύ δυνατό μήνυμα: «Η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι». Ένα μήνυμα που θελήσαμε να περάσουμε μέσα από την αντίστοιχη καμπάνια, η οποία προβλήθηκε στα social media και στην τηλεόραση. Στόχος για μια ακόμα φορά ήταν η αφύπνιση και η ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής συμπεριφοράς. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας ήταν ο Ανδρέας Αραβής, ο οποίος μέσα από την προσωπική του εμπειρία θέλησε να αναδείξει το πώς μια στιγμή απροσεξίας μπορεί να μας αλλάξει όλη τη ζωή.

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια ολοκληρώνεται με τη δημοσίευση ενημερωτικών posts για τις συνέπειες της λανθασμένης οδηγικής συμπεριφοράς, ώστε να παρακινηθεί το κοινό να αφήσει πίσω τις κακές συνήθειες που έχει στο τιμόνι, γιατί μόνο έτσι οι αριθμοί αλλάζουν. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τους δρόμους της Κύπρου πιο ασφαλείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας
Πηγή: Anytime Blog
tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.