1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που η Anytime ξεκίνησε το «ταξίδι» της στην Κύπρο. Ήταν τον Απρίλιο του 2017 όταν η εταιρεία έκανε δυναμική είσοδο στην ασφαλιστική αγορά της χώρας, με πρωτεύοντα στόχο να προσφέρει στο κυπριακό καταναλωτικό κοινό ένα εύκολο ταξίδι ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού μέσα σε 5 λεπτά και μια υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Ξεκίνησε και συνεχίζει με «εφόδιο» το όραμά της για δρόμους χωρίς ατυχήματα, επιβράβευση των καλών οδηγών, ασφαλή και έξυπνα σπίτια, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους μας!

Η Anytime νιώθει περήφανη που μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια κατάφερε να δείξει στο κοινό της Κύπρου ότι ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο αναπάντεχο.

Σημαίνει να νιώθουμε προστατευμένοι κάθε στιγμή, να μοιραζόμαστε μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη και να απολαμβάνουμε με περισσότερη χαρά και ηρεμία τη ζωή μας!

Πορεύεται με οδηγό τις αξίες: Φιλοδοξία, Υπερηφάνεια, Πάθος, Αποφασιστικότητα, Καινοτομία.

Ως μέλος της οικογένειας της Interamerican, η οποία έχει στο ενεργητικό της πάνω από 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, και του διεθνούς ασφαλιστικού ομίλου ACHMEA, εδώ και 7 χρόνια προσφέρει και στο κυπριακό κοινό έναν εναλλακτικό τρόπο ασφάλισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Για την Anytime η ομαδικότητα, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός, αποτελούν βασικές αρχές λειτουργίας τόσο απέναντι στους πελάτες της όσο και στους δικούς της ανθρώπους. Τους ανθρώπους της Anytime, που με γνώσεις, πάθος και εξαιρετικές ικανότητες υλοποιούν καθημερινά τον στόχο της εταιρείας να βλέπει το παρόν και το μέλλον με αισιοδοξία.

Σήμερα, 39.000 πελάτες στην Κύπρο εμπιστεύονται την ασφάλιση του οχήματος και της κατοικίας τους σε εμάς και το ποσοστό των ευχαριστημένων πελατών μας ξεπερνά το 90%!

Πώς το πέτυχε αυτό;

• Έχοντας πάντα ως στόχο να αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και να αναπτύσσει προσωποποιημένες λύσεις για αυτές.
• Μειώνοντας και απλοποιώντας τις χρονοβόρες, γραφειοκρατικές διαδικασίες και αναβαθμίζοντας κάθε στάδιο εξυπηρέτησής σας.
• Ξεπερνώντας τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης για να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα: περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερη οικονομία, περισσότερη ευελιξία για να επιλέγετε τι είναι σημαντικό για εσάς.
• Περνώντας δυναμικά στην εποχή της ψηφιοποίησης, η Anytime έγινε πρωτοπόρος στην online ασφάλιση και εξελίσσεται διαρκώς με «πυξίδα» της τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας εξυπηρέτησης σας.

Το γεγονός ότι προσφέρει την πιο απλή online διαδικασία ασφάλισης, όπου σε μόλις 5 βήματα και με λίγα μόνο clicks φτάνεις από τη λήψη προσφοράς στην άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, έκανε τη διαφορά στους πελάτες της και αυτό την έκανε να ξεχωρίσει και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ασφαλισμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Επιπλέον, τα προνόμια όπως το Family Offer και οι extra online υπηρεσίες όπως το e-road assistance, το Smart Drive, το My Anytime και το Chatbot ενίσχυσαν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της ανταπόκρισής της στις ανάγκες των πελατών τηςς, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

Συνεχής στόχος επίσης είναι να κινητοποιεί την κοινωνία και τους πολίτες προς την κατεύθυνση θετικών αλλαγών και συμπεριφορών στην καθημερινότητά τους. Για αυτό μέσα από την CSR εκστρατεία  «Οι αριθμοί αλλάζουν», ευαισθητοποίησε το κοινό στην διαμόρφωση νέας οδηγικής κουλτούρας και συμπεριφοράς ώστε να γίνουν οι δρόμοι της Κύπρου πιο ασφαλείς, συνεχίζοντας και μέσα στο 2024 με πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Η εξέλιξή της όμως δεν σταματά εδώ. Επιδιώκει κάθε στιγμή να συμβαδίζει με το μέλλον της επικοινωνίας, ακούγοντας τις επιθυμίες και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας. Η Anytime στην Κύπρο είναι συνώνυμη με την αξιοπιστία, την απλότητα, την καινοτομία και την ευελιξία και όραμά της είναι ένας κόσμος όπου όλοι θα απολαμβάνουν περισσότερη ασφάλεια στο σπίτι και στον δρόμο κάθε στιγμή!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.