1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΑΙΚ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάριά του! Πλώρη για τα...

ΑΙΚ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάριά του! Πλώρη για τα επόμενα

ΑΙΚ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάριά του! Πλώρη για τα επόμενα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν τα μονοήμερα σεμινάρια του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου! Το Ινστιτούτο συνεχίζει πιστά την μεταλαμπάδευση της ασφαλιστικής γνώσης και τη στήριξη στην ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου. Οι εκπαιδεύσεις του Μαρτίου συνεχίζονται δυναμικά, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί και το Certified Marine Insurance Specialist που θα διεξαχθεί Απρίλιο με Μάϊο! Σιγά σιγά θα ανακοινωθούν όλες οι εκπαιδεύσεις οδεύοντας προς την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου της χρονιάς!

Μονοήμερο Σεμινάριο «Αιτίες πυρκαγιών – Φυσικές Καταστροφές»

Tο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργάνωσε στις 16 Φεβρουαρίου 2024 στο Ασφαλιστικό Κέντρο στην Λευκωσία, μονοήμερο Σεμινάριο με θέμα «Αιτίες πυρκαγιών – Φυσικές Καταστροφές». Το Σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 35 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν o κ. Ιωάννης Θεοδοσίου.

Μονοήμερο Σεμινάριο «CHATGPT: Αξιοποιώντας τη Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης»

Tο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργάνωσε στις 4 Μαρτίου 2024 στο Ασφαλιστικό Κέντρο στην Λευκωσία, μονοήμερο Σεμινάριο με θέμα «CHATGPT: Αξιοποιώντας τη Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης». Το Σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 34 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν o κ. Αλκιβιάδης Κούμαρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου: Ευεξία στον εργασιακό χώρο

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τα σεμινάρια:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.