1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ελλάδα: Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε αποκλειστικά για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Ελλάδα: Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε αποκλειστικά για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Ελλάδα: Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε αποκλειστικά για την Ευρωπαϊκή Πίστη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την ίδρυση της, η Ευρωπαϊκή Πίστη πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 8 Ιανουαρίου υβριδική συναυλία για συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους της Ασφαλιστικής με τραγουδιστή τον μεγάλο Έλληνα μουσικό, Αντώνη Ρέμο.

Ένα μουσικό πρόγραμμα αποκλειστικά και προς τιμήν όλων όσων συνέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια στην ανάπτυξη & ευημερία της Ελληνικής Ασφαλιστικής εταιρείας που όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο Διευθύνων Σύμβουλος και ένας εκ των βασικών ιδρυτών της, Χρήστος Γεωργακοπουλος«ξεκίνησε ως μια απλή ιδέα και όνειρο μιας ομάδας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών οι οποίοι με πολύ όρεξη, αγάπη για το επάγγελμα & άγνοια κινδύνου συνεργάστηκαν για τη δημιουργία & άνθησή της Ευρωπαϊκής Πίστης».   

45 χρόνια για τα οποία η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει κάθε λόγω να γιορτάζει καθώς σε πείσμα της σύγχρονης τάσης αφελληνισμού των Ασφαλιστικών Εταιρειών, συνεχίζει να καταγράφει αναπτυξιακή πορεία παρουσιάζοντας ετήσια παραγωγικά αποτελέσματα που την συγκαταλέγουν στους 5 μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της χώρας. Μια ασφαλιστική εταιρεία με μεικτή άδεια λειτουργείας, ένα πανελλαδικό δίκτυο 4.000 plus συνεργατών, Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και καθαρά ασφάλιστρα 233,7 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίου).

Τη συναυλία για τα 45 έτη από την ίδρυση της εταιρείας, παρακολούθησαν ζωντανά μέσω του Youtube περισσότεροι από 1500 συνεργάτες της Ασφαλιστικής έχοντας την ευκαιρία να διασκεδάσουν εναλλακτικά το Σαββατόβραδο τους από τις οθόνες των υπολογιστών και των τηλεοράσεων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο

Πηγή: insurancedaily.gr , γράφει ο Νίκoς Μωράκης

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.