1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. 5 μέρες μακριά από το BLIS 2022 – Δείτε το πλούσιο...

5 μέρες μακριά από το BLIS 2022 – Δείτε το πλούσιο πρόγραμμα!

5 μέρες μακριά από το BLIS 2022 – Δείτε το πλούσιο πρόγραμμα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μόνο 5 μέρες απομένουν από την κορυφαία διοργάνωση BLIS 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις στο Hilton Beirut Habtoor Grand Hotel, στον Λίβανο.

Το BLIS (Beirut Life Insurance Seminars ) είναι μία υβριδική διοργάνωση για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των Ασφαλίσεων ζωής, που πραγματοποιείται για 5η χρονιά στον Λίβανο. Όπως λένε οι διοργανωτές του, το BLIS έχει μετατραπεί από μία απλή εκδήλωση σε μία μοναδική εμπειρία για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση κεντρίζει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον και πολλών επαγγελματιών του Ασφαλιστικού Κλάδου στη χώρα μας. Για τον λόγο αυτό, οι δύο Χρυσοί Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι δύο Κυπριακές Εταιρείες, η Eurolife και η CNP Cyprialife.

Ανάμεσα στους ομιλητές της διοργάνωσης συναντάμε και τον Δώρο Λιπέρτη, ασφαλιστικό σύμβουλο της Eurolife και μέλος του MDRT στη βαθμίδα «Top of the Table». Ο Δώρος Λιπέρτης είναι κάτοχος των πιστοποιητικών LUTCF και CFA ενώ του έχει απονεμηθεί το βραβείο Diamond Distinction από την εταιρεία του και έχει κερδίσει διάφορα βραβεία από τον οργανισμό LIMRA.

Το Cyprus Insurance News είναι συνεργάτης επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Δείτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το δυνατό δίδυμο πίσω από το BLIS

Δείτε τους ομιλητές της διοργάνωσης εδώ.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.