1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. 3 Ασφαλιστές που μεταδίδουν την αξία της ασφάλισης στο Tik-Tok

3 Ασφαλιστές που μεταδίδουν την αξία της ασφάλισης στο Tik-Tok

3 Ασφαλιστές που μεταδίδουν την αξία της ασφάλισης στο Tik-Tok
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όλοι θέλουμε να μαθαίνουμε με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο χωρίς να κουραζόμαστε από πολλές αναλύσεις! Γι’ αυτό αγαπάμε το Tik Tok…γιατί χάρη σε αυτό και καλά περνάμε και μαθαίνουμε αυτά που χρειάζεται να γνωρίζουμε για τη ζωή μας με έναν τρόπο που πραγματικά μπορούμε να τα ακούσουμε!

Το να ακούς για ασφάλειες δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστο! Και το να επικοινωνείς με το κοινό σου επίσης δεν ήταν ποτέ πριν τόσο στοχευμένο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό!

To Tik-Tok γίνεται όλο και πιο δημοφιλές καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν υπερβαίνοντας τους δισεκατομμύρια χρήστες. Δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες σε όποιον επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει επαγγελματικά καθώς με τα ολιγόλεπτα βιντεάκια του κρατά engaged τους χρήστες του.

Μέχρι πρόσφατα ένα κενό που παρατηρούσαμε στη χώρα μας ήταν ότι καμία εταιρεία ή επαγγελματίας από τον ασφαλιστικό κλάδο δεν είχε παρουσία σε αυτή την πλατφόρμα.

Αυτό άλλαξε και σήμερα βλέπουμε σιγά σιγά κάποιους ασφαλιστικούς συμβούλους να τολμάνε και να κάνουν το βήμα προβολής τους στο Tik-Tok. Σήμερα σας παρουσιάζουμε 3 από τους πρώτους «Tik-Tokers», των οποίων ο επαγγελματισμός χτύπησε την «πόρτα» του Tik-Tok επιτρέποντας με το προσωπικό τους στυλ να διαδώσουν την ιδέα της ασφάλειας στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος λογαριασμού στο Instagram για τους ασφαλιστές;

Με απλό και κατανοητό τρόπο, εύστοχα, γρήγορα και αποτελεσματικά οι 3 «Tik- Tokers» – Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι καταφέρνουν να μοιραστούν περιεχόμενο εκπαιδευτικό όσον αφορά τις ασφαλίσεις.

Nimela Insurance και Φειδίας Παπανικολάου

Ο πρώτος ίσως που συναντήσαμε στην πλατφόρμα ήταν ο Φειδίας Παπανικολάου της Nimela Insurance που με το γεμάτο επαγγελματικό κύρος, σιγουριά και ασφάλεια ύφος του ξεδιπλώνει τη σημαντικότητα της ασφάλειας ζωής, υγείας και άλλων προγραμμάτων κάλυψης, τα οποία υποστηρίζουν το σύγχρονο άνθρωπο και εξασφαλίζουν προστασία από διάφορα απρόοπτα στη ζωή.

Ο Φειδίας μέσα από το περιεχόμενο του τόλμησε μέχρι τώρα να αγγίξει καυτά θέματα που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού όπως το «ποιος παίρνει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής όταν πεθάνει κάποιος» αλλά και «γιατί κάποιος να επενδύσει τα χρήματα του σε ένα ασφαλιστικό σχέδιο».

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό της Nimela Insurance στο Tik-Tok εδώ.

Κατερίνα Παυλίδου

Η επόμενη «Tik-Toker» που συναντάμε είναι η Κατερίνα Παυλίδου, η οποία μέσα από την παρουσία της στο Tik-ToK αυξάνει την ασφαλιστική συνείδηση καταδεικνύοντας με ωραία παραδείγματα και αλληγορικό λόγο τη σπουδαιότητα του να έχει κάποιος ασφάλεια ζωής και να κάνει σωστή οικονομική διαχείριση βάζοντας την αποταμίευση ως προτεραιότητα.

Μέσα από πραγματικές ιστορίες και συμβουλές η Κατερίνα θέλει να συμβάλει στην καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης αλλά και του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού ευρύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό της Κατερίνας στο Tik-Tok εδώ.

Χρυστάλλα Σεργίου

Η 3η ασφαλιστική σύμβουλος – «Tik-Toker» που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι η Χρυστάλλα Σεργίου. Η θεματολογία των βίντεο της είναι γύρω από τον κλάδο ζωής και υγείας με ευαισθητοποίηση ως προς τα θέματα που αφορούν τη διαχείριση του χρόνου και της καθημερινής ζωής.

Η Χρυστάλλα επιπρόσθετα μας ανοίγει και ένα παράθυρο στην καθημερινή της δουλειά, παρουσιάζοντας μας για παράδειγμα τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών της.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό της Χρυστάλλας στο Tik-Tok εδώ.

Η μεγάλη ευκαιρία του Tik Tok

Οι ασφαλιστές του Tik Tok φέρνουν την ασφάλιση μέσα στο σπίτι σου καθώς από την οθόνη του κινητού σου μαθαίνεις πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν τη ζωή σου. Το γεγονός ότι τα videos στο Tik-Tok είναι μικρής διάρκειας είναι πιο προσιτό χρονικά στον χρήστη να παρακολουθήσει τα βιντεάκια σε αυτή την πλατφόρμα σε σχέση με το Youtube.

Η αμεσότητα κάνει πιο γρήγορα κατανοητή τη σημασία της ασφάλισης με μια αίσθηση που διαρκεί σε αυτόν που το παρακολουθεί γιατί η δυναμική του ασφαλιστή και του θέματος έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα.

Το να ενημερώνεσαι για σημαντικά θέματα ζωής με τόσο ευχάριστο τρόπο δημιουργεί προοπτικές να αναζητήσεις τον άνθρωπο που σου δημιουργεί όλα αυτά τα συναισθήματα της ασφάλειας και σιγουριάς και ταυτόχρονα του επαγγελματισμού. Μέσα από το Tik Tok εμπιστεύεσαι τον ασφαλιστή σου πριν καν τον γνωρίσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος λογαριασμού στο Instagram για τους ασφαλιστές;

Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους επίδοξους ασφαλιστές – TikTokers και θα σας παρουσιάσουμε σύντομα και τους επόμενους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.