1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. 1 χρόνος ζωής για το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο...

1 χρόνος ζωής για το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο

1 χρόνος ζωής για το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

7 Οκτωβρίου 2021 – Σαν σήμερα πριν 1 ακριβώς χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Cyprus Insurance News, το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας.

Αναγνωρίζοντας ένα μεγάλο κενό στην αγορά που είχε να κάνει με την ενημέρωση για τα ασφαλιστικά δρώμενα στη χώρα μας, αποφασίσαμε ότι ήταν αναγκαία η ύπαρξη ενός μέσου ενημέρωσης που θα προβάλει όσα συμβαίνουν στην ασφαλιστική αφορά της Κύπρου ενώ την ίδια στιγμή θα καλύπτει νέα και τάσεις από το εξωτερικό.

Το όραμα της σελίδας μας από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα είναι διττό. Από τη μία επιδίωξη μας είναι να γίνουμε εκείνο το μέσο που θα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην αγορά προβάλλοντας εταιρείες, σωστούς επαγγελματίες και ιδέες που δίνουν αξία στη βιομηχανία και στον θεσμό γενικότερα.

Από την άλλη μεγάλος στόχος και όραμα είναι η συνεισφορά στις προσπάθειες ολόκληρης της βιομηχανίας για καλλιέργεια ασφαλιστικής συνείδησης ανάμεσα στους καταναλωτές. Και αυτό πιστεύουμε μπορεί να γίνει, με μόνο ένα τρόπο. ΓΝΩΣΗ ΓΝΩΣΗ ΓΝΩΣΗ. Μέσα από την απόκτηση ασφαλιστικών γνώσεων από μεγαλύτερη μερίδα του καταναλωτικού κοινού θα καταφέρουμε να μεταδοθεί η ιδέα της ασφάλισης σε ακόμη περισσότερο κόσμο. Τα στατιστικά στοιχεία που αναφερόμαστε συχνά μέσα από την αρθρογραφία μας δίνουν ξεκάθαρη εικόνα για τα βήματα που έχουν να γίνουν έτσι ώστε να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τον Ευρωπαϊκό (τουλάχιστο) μέσο όρο όσο αφορά το κατά κεφαλήν ασφάλιστρο.

Τι πετύχαμε σε αυτόν τον 1 χρόνο;

Μέσα σε ένα χρόνο το Cyprus Insurance News κατάφερε:

  • Να δημοσιεύσει 2,000 άρθρα και να στείλει 250 newsletter στους συνδρομητές του. Για να γίνετε και εσείς συνδρομητής στο Newsletter μας πατήστε εδώ.
  • Να έχει 89,000 ξεχωριστούς επισκέπτες και 165,000 επισκέψεις.
  • Τα 1,900 άρθρα του να έχουν διαβαστεί 210,000 φορές.
  • Να δώσει φωνή σε όσους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και άλλους επαγγελματίες θέλουν να προβάλουν το επάγγελμα μέσα από αρθρογραφία. Αν θες και εσύ να δεις τα άρθρα σου στο Cyprus Insurance News, επικοινώνησε μαζί μας.
  • Να ξεκινήσει τη λειτουργία της πρώτης διαδικτυακής τηλεόρασης για τον ασφαλιστικό κλάδο στη χώρα μας.
  • Να συμμετάσχει σε συνέδρια της Κύπρου και του Εξωτερικού ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Στόχος μας για τη δεύτερη μας χρονιά είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυξάνοντας τόσο τις δημοσιεύσεις μας, τα ρεπορτάζ μας, τους επισκέπτες και τις προβολές της σελίδας, πάντα με την εγκυρότητα και αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει από την πρώτη μέρα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.