1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εξυπηρέτηση Πελατών την Μετά Covid Eποχή

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εξυπηρέτηση Πελατών την Μετά Covid Eποχή

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εξυπηρέτηση Πελατών την Μετά Covid Eποχή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, με επιτυχία το συνέδριο με θέμα “Εξυπηρέτηση Πελατών, την Μετά Covid Εποχή”.

Για άλλη μια φορά η Εταιρεία μας, πρόσφερε τη δυνατότητα στα στελέχη και τους Συνεργάτες της να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν ιδέες, έτσι ώστε μέσα από γόνιμο διάλογο να καταλήξουν σε εποικοδομητικά συμπεράσματα.

Ο Δρ. Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής στο καταληκτικό του σχόλιο ανάφερε πως “Είναι φανερό ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή… Απαραίτητο στοιχείο και πρωταγωνιστής στη βιομηχανία μας, είναι ο άνθρωπος. Η δύναμη της ασφαλιστικής βιομηχανίας είναι το ανθρώπινό της δυναμικό. Κατ’ επέκταση, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος είναι απαραίτητος και καμία τεχνολογία δεν μπορεί να τον εκτοπίσει. Στόχος η καινοτομία στην εξυπηρέτηση, μέσω του διαμεσολαβητή, με όπλο και σύμμαχό του τη χρήση της τεχνολογίας.”

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι για τις χρονιές 2019 & 2020.

ydrogeios-synedrio3
ydrogeios-synedrio4

Περισσότερες φωτογραφίες στην ανάρτηση της εταιρείας στο facebook

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.