1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Βραβεύτηκε στα Digital Finance Awards η πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance

Βραβεύτηκε στα Digital Finance Awards η πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance

Βραβεύτηκε στα Digital Finance Awards η πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες βράδυ στην Αθήνα, η τελετή απονομής των Digital Finance Awards ενός θεσμού που γνωρίζει ανταπόκριση από το σύνολο του Τραπεζικού Τομέα και του Ασφαλιστικού Κλάδου.

Στα βραβεία συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια ως μέλη της κριτικής επιτροπής που αφορά τον Ασφαλιστικό Κλάδο, στελέχη της Κυπριακής Αγοράς ενώ τράπεζες και εταιρείες από τη χώρα καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια να διακριθούν στα εν λόγω βραβεία.

Στις φετινές βραβεύσεις, όσον αφορά την Κυπριακή ασφαλιστική αγορά ξεχώρισε η βράβευση της SoEasy Insurance για την πλατφόρμα που ανάπτυξε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την Ταξιδιωτική Ασφάλιση.

Η πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Digital Transformation Initiative» με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γιάννη Νικολάου, να παραλαμβάνει το βραβείο.

Το Cyprus Insurance News ήταν για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Συνεργάτης Επικοινωνίας των βραβείων, προβάλλοντας τη διοργάνωση στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά.

Τα Βραβεία επέστρεψαν φέτος με εμπλουτισμένες κατηγορίες απευθυνόμενα στη δυναμικά αυξανόμενη κοινότητα του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος έχοντας στόχο να προβάλουν καινοτόμες λύσεις και πρωτοβουλίες που θα αναβαθμίσουν Τράπεζες και Ασφαλιστικές Εταιρείες στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  SoEasy Insurance: Πώς να καταχωρήσεις το ακίνητό σου στην Airbnb;

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογήθηκαν από δύο Κριτικές Επιτροπές για το Digital Banking και το Digital Insurance οι οποίες απαρτίζονται από κορυφαία στελέχη της αγοράς, επιφανείς ειδικούς και Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το Εξωτερικό.

Την επιτροπή αξιολόγησης για την Ψηφιακή Ασφάλιση προέδρευσε και φέτος ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά κος. Χρήστος Ξενάκης ενώ σε αυτή συμμετείχε αριθμός Κυπριών στελεχών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.