1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Κοπή βασιλόπιτας από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο και παρουσίαση εκπαιδεύσεων για το...

Κοπή βασιλόπιτας από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο και παρουσίαση εκπαιδεύσεων για το νέο έτος

Κοπή βασιλόπιτας από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο και παρουσίαση εκπαιδεύσεων για το νέο έτος
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου παρέθεσε δεξίωση για την κοπή βασιλόπιτας και το καλωσόρισμα του νέου έτους στο Lemon Park.

Η δεξίωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου, κ. Χαμπουρή, ο οποίος αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου το 2023, και στη συνέχεια μίλησε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ινστιτούτου για το νέο έτος. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, επίσης, στην παρουσία του Συνδέσμου Χάρισμα, ο οποίος πλαισίωσε μουσικά τη δεξίωση, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης στα ζητήματα του Συνδέσμου και στο μέλλον των παιδιών του Χαρίσματος.

Ο κύριος Χαμπουρής στην έναρξη της ομιλίας του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας ευχόμενος από καρδιάς μια καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη με όνειρα, δημιουργία και υγεία σε όλους.

Κατά τον απολογισμό της περσινής χρονιάς σημείωσε: «Η δραστηριότητά μας θα έλεγα ότι ήταν αρκούντος δημιουργική τον προηγούμενο χρόνο με 59 εκπαιδευτικές δραστηριότητες, με 1.387 συμμετοχές σε μονοήμερα και πενθήμερα σεμινάρια. Στις εξετάσεις για απόκτηση πτυχίου Ασφαλιστικής Κατάρτισης είχαμε 735 συμμετοχές. Στο ασφαλιστικό συνέδριο, μια συνθετική δημιουργία, στην οποία ο καθένας απ’ όλους μας είχε τη δική του συνδρομή βρισκόμασταν 352 σύνεδροι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο Σεμινάριο ΑΙΚ: Anti-Money Laundering για τις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε μια νέα έκδοση για τη χρονιά που πέρασε στην πρακτική ανάλυσης κινδύνων ευχαριστώντας για αυτή την έκδοση τον κ. Μίλτο Μιλτιάδου.

Αναφερόμενος στον προγραμματισμό του νέου έτους ανακοίνωσε ότι το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο έχει προγραμματίσει 39 δραστηριότητες με θέματα επίκαιρα και με έγκριτους εισηγητές. Μίλησε, επίσης, και για την έκδοση ενός εγχειριδίου για τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό, τη συγγραφή του οποίου ανέλαβε και ολοκλήρωσε ο κύριος Αντώνης Καρπασίτης.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κύριος Χαμπουρής ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Χάρισμα για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να σας προτρέψω να μπορέσουμε να συνδεθούμε όλοι περισσότερο με αυτή την προσπάθεια, η οποία προσπάθεια φαίνεται να έχει χαρακτηριστικά αγωνίας στα πρόσωπα των γονιών των παιδιών αυτών και να διερωτούνται ποια θα είναι η διαχείριση των παιδιών τους, όταν εκείνοι δε θα μπορέσουν να τα υπηρετήσουν. Έχουμε μια ανθρωποκεντρική εργασία και στο επίκεντρό μας πάντα είναι ο άνθρωπος, ας σκεφτούμε πώς ο καθένας μας μπορεί να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια του Χαρίσματος. Τα παιδιά αυτά θα διανθίσουν την εκδήλωσή μας μέσα από τη μουσική και το τραγούδι. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξη στην προσπάθειά μας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου: Ευεξία στον εργασιακό χώρο

Στη συνέχεια, στα πλαίσια της δεξίωσης, με πλήθος καλεσμένων από την ασφαλιστική βιομηχανία, παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου για το πρώτο εξάμηνο του έτους από τον κύριο Ανδρέα Ευσταθίου.

Η τελευταία ομιλία έγινε από τον κ. Αντώνη Καρπασίτη και αφορούσε το νέο βιβλίο με τίτλο «Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα γραφεία του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου και στο eshop.iic.org.cy

Με το τέλος της δεξίωσης, ακολούθησε γεύμα και στη συνέχεια δόθηκε στη νικήτρια που κέρδισε το φλουρί, το δώρο που είχε ετοιμάσει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.