1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Universal Life: Χορηγός στο Virtual Run as One

Universal Life: Χορηγός στο Virtual Run as One

Universal Life: Χορηγός στο Virtual Run as One
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στα πλαίσια των ενεργειών κοινωνικής ευθήνης, η ασφαλιστική εταιρεία Universal Life συμμετέχει σαν χορηγός στον αγώνα δρόμου Virtual Run as One που διοργανώνουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία δηλώνει χαρούμενη που συμμετέχει σαν χορηγός αφού «η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για καλή υγεία».

Μπορείτε να εγγραφείτε ευκολά από την σελίδα της διοργάνωσης κάνοντας κλικ εδώ.

Ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE συμπληρώνει φέτος 6 χρόνια διοργάνωσης, έχοντας πλέον καταστεί θεσμός, αφού κάθε χρόνο περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι τρέχουν για τα παιδιά μας.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, για λόγους τήρησης των κανόνων διασφάλισης της δημόσιας υγείας τους οποίους επιβάλλει η περίοδος που διανύουμε, ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά σε virtual μορφή και σε κάθε γωνία της Κύπρου.

Στο VIRTUAL RUN AS ONE 2021 δίνεται η δυνατότητα σε δρομείς από κάθε γωνιά της Κύπρου να λάβουν μέρος σε οποιαδήποτε απόσταση επιθυμούν, τρέχοντας σε όποιο σημείο θέλουν! Από το πάρκο της γειτονιάς μέχρι και τον διάδρομο του σπιτιού ή του γυμναστηρίου, οι συμμετέχοντες μπορούν να καταγράψουν τον χρόνο τους και τον αναρτήσουν στην προσωπική τους σελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ατομικό Ημιμαραθώνιο 21χλμ., Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ., Δρόμο 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους, αλλά και Ατομικό Δρόμο 10χλμ.

Σχεδιάστε λοιπόν τη διαδρομή σας, κατεβάστε μια εφαρμογή για τρέξιμο, ανεβάστε τα αποτελέσματά σας και μοιραστείτε τα μαζί μας στην πλατφόρμα του αγώνα!

Και φέτος, τρέχουμε για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας!

Λίγα λόγια για το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE

Ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE είναι μια ετήσια διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Πρόκειται για την κορυφαία δράση του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή & Υγεία», ως μέρος μιας σειράς ενεργειών με σκοπό την ενημέρωση παιδιών και γονέων για τα πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης.

Όλα τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης διατίθενται ώστε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες, ύστερα από επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουν δωρεάν σε μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.