1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Trust Insurance: Αυτοέλεγχος αλκοόλ σε επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης τις γιορτές!

Trust Insurance: Αυτοέλεγχος αλκοόλ σε επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης τις γιορτές!

Trust Insurance: Αυτοέλεγχος αλκοόλ σε επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης τις γιορτές!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η TRUST Insurance Cyprus σε συνεργασία με 8 επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης σε όλες τις πόλεις, δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες αυτών των κέντρων που το επιθυμούν να προβούν σε αυτοέλεγχο για τα επίπεδα αλκοόλ.

Ο έλεγχος θα μπορεί να γίνει πριν αποχωρήσουν οι θαμώνες από το χώρο των επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης με τη χρήση των ατομικών συσκευών αλκοτέστ που διαθέτει η Trust Insurance στα πλαίσια της προσπάθειας της για καταπολέμηση των θανατηφόρων ατυχημάτων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανάρτηση της «Αυτές τι γιορτές βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και επιστρέφουμε στο σπίτι ασφαλείς» δίνοντας το μήνυμα ότι ο αυτοέλεγχος είναι μία πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.

Διαβάστε Ακόμη: Η Trust Insurance πραγματοποίησε την πρώτη διάθεση ατομικών συσκευών άλκοτεστ

Η Trust Insurance ευχαριστεί τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης που συντάσσονται μαζί της σε αυτή την προσπάθεια.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι: το «Cafe Mercedes» και το «Baraki Live» στη Λευκωσία, η «The Nags Head Pub» και η «Η ΓΩΝΙΑ» στη Λεμεσό, το «Lush Beach Bar» και το «Re.Buke Lounge» στη Λάρνακα και το «Nola Est. 2022» και το «Piedra cafe-lounge bar» στην Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Μέσα από την πρωτοβουλία «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα» η TRUST Insurance Cyprus στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη οδικής συνείδησης και κουλτούρας, προάγοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.

Όραμα της Εταιρείας είναι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, κάθε όχημα να διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.

Οι συγκεκριμένες συσκευές, τελευταίας τεχνολογίας και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι επαναφορτιζόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες και με πολλαπλά στόμια, ώστε άπαντες να έχουν τη δυνατότητα να τις εντάξουν στην οδική τους ρουτίνα, όπως τη ζώνη και το κράνος.

Η TRUST Insurance Cyprus συνεχίζει τις ενέργειες στα πλαίσια αυτής της δράσης μετά την Παγκύπρια ταυτόχρονη διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ σε πολυσύχναστους δρόμους σε όλη την Κύπρο, τον περασμένο Σεπτέμβριο η οποία θα συνεχιστεί σε ετήσια βάση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.