1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Trust Insurance πραγματοποίησε την πρώτη διάθεση ατομικών συσκευών άλκοτεστ

Η Trust Insurance πραγματοποίησε την πρώτη διάθεση ατομικών συσκευών άλκοτεστ

Η Trust Insurance πραγματοποίησε την πρώτη διάθεση ατομικών συσκευών άλκοτεστ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9/9/2022 ταυτόχρονη δράση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία με την ευγενική συμβολή των Δήμων Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και Παραλιμνίου, αλλά και της Αρχής Λιμένων Κύπρου βρέθηκε στην Οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στο Παλιό Λιμάνι στη Λεμεσό, στον πεζόδρομο Μακένζι στη Λάρνακα, στον πεζόδρομο Μακαρίου στην Πάφο και στη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι στις 21:00μμ διαθέτοντας σε πλειάδα οδηγών ατομικές συσκευές αλκοτέστ υλοποιώντας τη δέσμευσή που ανέλαβε έναντι της πολιτείας αλλά και τον πολιτών.

Μέσα από την πρωτοβουλία «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα» η TRUST Insurance Cyprus στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη οδικής συνείδησης και κουλτούρας, προάγοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.

Όραμα της Εταιρείας είναι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, κάθε όχημα να διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.

Οι συγκεκριμένες συσκευές, τελευταίας τεχνολογίας και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι επαναφορτιζόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες και με πολλαπλά στόμια, ώστε άπαντες να έχουν τη δυνατότητα να τις εντάξουν στην οδική τους ρουτίνα, όπως τη ζώνη και το κράνος.

Όσοι πέρασαν από τους χώρους διάθεσης των ατομικών συσκευών αλκοτέστ μίλησαν για μια εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία θα σώσει ζωές και ευχαρίστησαν την Εταιρεία για την συμβολή της στο κοινωνικό καλό.

Η TRUST Insurance Cyprus θα συνεχίσει τη διάθεση ατομικών συσκευών σε ετήσια βάση, ενώ θα ενημερώνει το κοινό για τις όποιες ενδιάμεσες δράσεις από τα εταιρικά μέσα κοινωνικής δικτύωσής της.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.