1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Tο νέο εσωτερικό portal του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CΥPRUS

Tο νέο εσωτερικό portal του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CΥPRUS

Tο νέο εσωτερικό portal του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CΥPRUS
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Team Candi, 100% θυγατρική της Info Quest Technologies και μέλος του Ομίλου Quest, σε συνεργασία με την Ralliton, μία εκ των μεγαλύτερων κυπριακών εταιριών cloud υπηρεσιών, σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα σύγχρονο εσωτερικό portal πληροφόρησης (Intranet portal-Employee Portal) για τον ηγετικό ασφαλιστικό Όμιλο CNP CYPRUS.

To Employee Portal δημιουργήθηκε με στόχο να βελτιστοποιήσει την εσωτερική επικοινωνία και τη διάχυση των εταιρικών πληροφοριών, να συγκεντρώσει και να οργανώσει σε ένα κεντρικό σημείο το σύνολο των κοινών πληροφοριών και να αναπτύξει περεταίρω τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων.

Το νέο εσωτερικό portal, υλοποιήθηκε με την αξιοποίηση τεχνολογιών Microsoft και συγκεκριμένα των SharePoint και Power Platform, προσφέροντας πλούσιες δυνατότητες και λειτουργικότητα. Αξιοποιώντας για πρώτη φορά ένα εσωτερικό Portal, οι 350 εργαζόμενοι του οργανισμού στην Κύπρο και την Ελλάδα, αποκτούν σε ένα απόλυτα εύχρηστο και ασφαλές περιβάλλον, δυνατότητα άμεσης επαφής με τους συναδέλφους τους και πρόσβαση σε επικαιροποιημένη και πλήρη εταιρική πληροφορία.

Επιπλέον, το Employee Portal είναι διασυνδεδεμένο με το Success Factors του οργανισμού με ασφαλή τρόπο μέσω του Azure, προσφέροντας πρόσθετη πληροφόρηση στους χρήστες, όπως τις άδειες τους, τις εκπαιδεύσεις τους, το οργανόγραμμα και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Με την απόκτηση ενός σύγχρονου intranet portal, ο Όμιλος CNP CYPRUS διαθέτει πλέον ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης και διαμοιρασμού της εταιρικής πληροφορίας με βαθμίδες εξουσιοδότησης και μηχανισμό auditing, επιτυγχάνοντας να αναβαθμίσει συνολικά την εμπειρία των εργαζομένων και να προάγει την ενημέρωση, την αλληλεπίδραση, τη συμμετοχή και την καλλιέργεια μιας ενιαίας εταιρικής κουλτούρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP Ασφαλιστική: Αγώνας Super Sprint Triathlon Αγία Νάπα. H θέληση για πρωτιά!

O Μάνος Πέπης, Technology Manager της Team Candi δήλωσε σχετικά «Το Employee Portal της CNP CYPRUS αποτελεί πραγματική πηγή ενίσχυσης της αποτελεσματικής συνεργασίας και διαχείρισης πόρων, θέτοντας νέα πρότυπα για την ψηφιακή εξέλιξη των επιχειρήσεων. H επιλογή των τεχνολογιών της Microsoft μας βοήθησε να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες της υφιστάμενης υποδομής της εταιρείας για τη δημιουργία μιας ασφαλούς, ευέλικτης, και υψηλής απόδοσης εφαρμογής πλήρως και με ασφάλεια διασυνδεδεμένης με τα υπόλοιπα συστήματα της εταιρείας.»

Ο Solutions Director, Κυριάκος Κυριάκου, της Ralliton ανέφερε “Το μετασχηματιστικό μας έργο, χρησιμοποιώντας Microsoft 365, SharePoint και Microsoft Viva, έχει εξοπλίσει την CNP CYPRUS με ένα προηγμένο εταιρικό δίκτυο. Αυτή η ισχυρή λύση δεν αυξάνει μόνο την παραγωγικότητα, αλλά προωθεί επίσης μια άψογη συνεργασία σε ολόκληρη τον Όμιλο , ενισχύοντας τα κανάλια επικοινωνίας και προωθώντας την αυξημένη συμμετοχή των χρηστών. Ενισχύοντας τελικά με αυτό τον τρόπο την θέση της CNP CYPRUS στην πρωτοπορία της παραγωγικότητας και της συνδεσιμότητας στον κλάδο τους.”

Η Ελένη Ψυλλίδου, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της CNP CYPRUS σχολίασε «Η νέα Πύλη Υπαλλήλων του Ομίλου μας προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική βάση επικοινωνίας με όλα τα μέλη του προσωπικού του Ομίλου μας σε Κύπρο και Ελλάδα, μέσω μιας ανανεωμένης και ευχάριστης εμπειρίας χρήστη. Οι πρώτες εντυπώσεις και σχόλια των μελών του προσωπικού είναι όντως ενθαρρυντικά και πολύ θετικά. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω αξιοποίηση της Πύλης μέσω των νέων δυνατοτήτων που μας προσφέρονται, όπως τη διενέργεια εσωτερικών ερευνών (polls), δημοσίευση νέου διαδραστικού υλικού κλπ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Moody's: Θετικά αξιολογεί την εξαγορά της CNP Cyprus από την Ελληνική

O Λεωνίδας Μούσκος, Group IT Manager της CNP CYPRUS δήλωσε “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την νέα αυτή τεχνολογική εφαρμογή, μια απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους υπαλλήλους μας τα καλύτερα εργαλεία εργασίας. H CNP Cyprus συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογικές λύσεις για να ενδυναμώσει το ανθρώπινο δυναμικό της. H επιλογή της πλατφόρμα του SharePoint αποτελεί και απόδειξη δέσμευσής να προωθήσουμε έναν ευέλικτο, δυναμικό και αποτελεσματικό χώρο εργασίας. Αυτή η πλατφόρμα αιχμής όχι μόνο ενισχύει την επικοινωνία και τη συνεργασία αλλά επίσης επιτρέπει στους υπαλλήλους να συνδέονται, να μοιράζονται ιδέες και να εργάζονται απρόσκοπτα.”

Σχετικά με τον όμιλο CNP CYPRUS

Όμιλος Εταιρειών CNP CYPRUS είναι μέλος του διεθνούς Γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού CNP ASSURANCES με πάνω από 170 χρόνια εμπειρίας, €36 δισεκατομμύρια ετήσιο κύκλο εργασιών και 32 εκατομμύρια ασφαλισμένους. O Όμιλος CNP CYPRUS, με τις Εταιρείες του CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στην Κύπρο, καθώς και CNP ΖΩΗΣ και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υπ/μα Ελλάδας) στην Ελλάδα, είναι η ηγετική δύναμη της κυπριακής ασφαλιστικής βιομηχανίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.cnpcyprus.com

Σχετικά με την Team Candi

Η Team Candi, μέλος του Ομίλου Quest (100% θυγατρική της Info Quest Technologies), εξειδικεύεται στη σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων Modern Workplace, SharePoint Development, αυτοματισμού επιχειρηματικών διαδικασιών (Business Process Automation), Workflow Management & Secure Infrastructure. Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα και είναι ο μόνος συνεργάτης της Microsoft στην περιοχή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας και ένας εκ των 4 στην περιοχή της κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης που κατέχει την πιστοποίηση Microsoft Advanced Specialization for Low Code Application Development, την υψηλότερη δυνατή διάκριση εξειδίκευσης, που μπορεί να λάβει ένας συνεργάτης στο οικοσύστημα της Microsoft. Κατέχει πολυετή εμπειρία σε έργα αυτοματισμού και ψηφιακού μετασχηματισμού, αξιοποιώντας λύσεις Microsoft Cloud (M365, SharePoint, Azure) και Digital Enablement, βασισμένες στην πλατφόρμα DocuSign Cloud Agreement.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP Ασφαλιστική: 3η Διάλεξη για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Σχετικά με τη RALLITON

Η RALLITON είναι μια βραβευμένη εταιρεία υπηρεσιών cloud με εξειδίκευση στους τομείς Hybrid Cloud Infrastructure, Cloud Productivity, Identity & Mobility Management, Security Monitoring and Compliance.
Παρέχοντας λύσεις cloud από το 2011, η Ralliton συνεχίζει να βοηθά μεγάλους οργανισμούς αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να χτίσουν νέες βάσεις για τη μελλοντική τους ανάπτυξη μέσω ενός επιτυχούς ψηφιακού μετασχηματισμού στα συστήματά τους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.