1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το λογισμικό My Agenda θα γίνει το δεξί χέρι του ασφαλιστικού...

Το λογισμικό My Agenda θα γίνει το δεξί χέρι του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή! Ακόμη μία λύση από την εταιρεία τεχνολογίας TECHINS!

Το λογισμικό My Agenda θα γίνει το δεξί χέρι του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή! Ακόμη μία λύση από την εταιρεία τεχνολογίας TECHINS!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πιστή στην αποστολή της για ανάπτυξη λύσεων λογισμικού που θα κάνουν την καθημερινότητα των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών απλούστερη, ευκολότερη και πιο παραγωγική, η TECHINS ένας τεχνολογικός οργανισμός με επίκεντρο τον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να παρουσιάζει νέες λύσεις στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Σε αυτά τα πλαίσια, η TECHINS ανέπτυξε το ολοκαίνουργιο λογισμικό My Agenda το οποίο έχει όλα τα εφόδια για να αποτελέσει τον καθημερινό σύμμαχο του επαγγελματία ασφαλιστικού σύμβουλου στην προσπάθεια του για πιο οργανωμένη εργασία και υψηλή παραγωγικότητα.

Το My Agenda έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα της TECHINS μετά την πολύ πετυχημένη παρουσίαση του χρηματοοικονομικού εργαλείου LUX, του καινοτόμου συστήματος διαχείρισης πελατειακών σχέσεων THETIS CRM και της εφαρμογής My Activity που έχει σκοπό την καλύτερη καθοδήγηση των μελών ενός ασφαλιστικού γραφείου ή μίας ομάδας.

Το λογισμικό My Agenda δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν εύκολη και γρήγορη παρουσίαση των υποχρεώσεων τους μέσα στην ημέρα, την εβδομάδα ή τον μήνα ενώ υπάρχει διασύνδεση του με το ηλεκτρονικό ημερολόγιο της Google.

Διαβάστε ακόμή: 3 μοναδικά εργαλεία που χρειάζεται κάθε ασφαλιστής για αύξηση πωλήσεων και παραγωγικότητας!

Ακόμη με το My Agenda ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να βλέπει τα γενέθλια των πελατών του και των οικογενειών τους, διευκολύνοντας τον έτσι στην προσπάθεια του για οικοδόμηση μακροχρόνιων και ουσιαστικών σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τεχνητή νοημοσύνη και εργασία - Χαρτογραφώντας το μέλλον του εργασιακού τοπίου

Επίσης, το My Agenda είναι ιδανικό για καταγραφή των ραντεβού του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αλλά και των συστάσεων που έχει από τους πελάτες του με ενοποιημένο τρόπο, αφού υπάρχει μία συγκεντρωτική παρουσίαση για καλύτερη και γρηγορότερη κατανόηση τους από τον χρήστη.

Το νέο λογισμικό της TECHINS έχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη – χρήστη ενώ έχει εύκολα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία που καταγράφουν την πρόοδο του ασφαλιστικού συμβούλου.

Όπως αναφέρει ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TECHINS, «To My Agenda αποτελεί το τελευταίο δημιούργημα της εταιρείας μας και έρχεται να δώσει άλλη μία λύση στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου που θέλουν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία απλουστεύοντας χειροκίνητες διαδικασίες. Το My Agenda θα προσφέρει στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους την υποστήριξη που χρειάζονται έτσι ώστε να παραμένουν εστιασμένοι στο πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς τους, τον ίδιο τον πελάτη»

Ο Χρήστος Μπαζτέκας, Διευθυντής Λογισμικού και Τεχνολογιών Πληροφοριών της TECHINS, συμπληρώνει ότι «Η ομάδα Πληροφορικής της TECHINS, αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας, συνεχίζουμε να ακούμε τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους, δημιουργούμε εξειδικευμένα εργαλεία που είναι εύκολα στην χρήση, χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές μεθόδους παρουσίασης δεδομένων που προσφέρουν άμεση και χρηστική πληροφόρηση, αλλά και φέρνουμε στην Ελλάδα τεχνολογίες λογισμικού από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το My Agenda είναι χτισμένο για να απελευθερώσει τον σύμβουλο από τα δεσμά της επαγγελματικής στασιμότητας και να επικεντρωθεί στην πεμπτουσία της εργασίας του, στον πελάτη του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

Διαβάστε ακόμη: Το πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό εργαλείο LUX παρουσίασε στο BLIS 2022 η εταιρεία τεχνολογίας TECHINS

Επιπρόσθετα η TECHINS προχώρησε σε περεταίρω αναβάθμιση του χρηματοοικονομικού εργαλείου LUX. Αυτή περιλαμβάνει με την προσθήκη δυνατότητας για σύγκριση με αλλά επενδυτικά προϊόντα, τον υπολογισμό για την ασφαλείας ζωής αλλά και συνδυασμό Ασφάλειας Ζωής με επενδυτικά προϊόντα Unit Linked.  Ακόμη έχει προστεθεί η ιστορική σύγκριση περιοδικών με εφάπαξ πληρωμών και αντίστοιχη δημιουργία σεναρίων.

Όσοι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το My Agenda ή το LUX μπορούν να διευθετήσουν κάποιο ραντεβού για παρουσίαση του στο +302118500488 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Περισσότερες λεπτομέρειες και στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο https://techins.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.