1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Insurance Media Lab φέρνει την καινοτομία στην Προώθηση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών

Το Insurance Media Lab φέρνει την καινοτομία στην Προώθηση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών

Το Insurance Media Lab φέρνει την καινοτομία στην Προώθηση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Insurance Media Lab ανακοινώνει επίσημα την έναρξη των εργασιών του στην Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για το πρώτο Digital Agency στην Κύπρο που επικεντρώνεται στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες του Insurance Media Lab περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη διαχείριση Social Media, υπηρεσίες επικοινωνίας, γραφιστικές υπηρεσίες, αλλά και τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και το ευρύ κοινό.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί το Insurance Media Lab από άλλα agencies του είδους του, είναι η εξειδίκευση του στην προώθηση ασφαλιστικών υπηρεσιών, προσφέροντας την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, στο κομμάτι του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στον Ασφαλιστικό Κλάδο, το Insurance Media Lab προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες που μπορούν να εξυπηρετήσουν όλο το φάσμα του κλάδου· ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικά γραφεία και ασφαλιστικούς συμβούλους.

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της ομάδας στο χώρο της ασφάλισης, καθιστούν το Insurance Media Lab ένα πολύτιμο συνεργάτη στο πλευρό κάθε ασφαλιστικού συμβούλου, γραφείου ή εταιρείας που επιθυμεί να ενδυναμώσει και να εκσυγχρονίσει τις πρακτικές του στο ραγδαίως εξελισσόμενο κόσμο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Το Insurance Media Lab αναμένεται να επιφέρει μια νέα εποχή στον ασφαλιστικό κλάδο της Κύπρου, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Το Insurance Media Lab αποτελεί τη φυσική συνέχεια της δημιουργίας του Cyprus Insurance News, του πρώτου portal για τον ασφαλιστικό κλάδο στην Κύπρο και του Cyprus Insurance TV, της πρώτης διαδικτυακής τηλεόρασης του κλάδου.

Ο ιδρυτής του Insurance Media Lab, Παναγιώτης Σοφοκλέους, ανέφερε σε δήλωση του: «Με το Insurance Media Lab έχουμε ως στόχο να συμβάλουμε στην καλλιέργεια της ασφαλιστικής κουλτούρας στην τοπική κοινότητα, βοηθώντας τους επαγγελματίες και τις εταιρείες στην αποτελεσματικότερη επικοινωνία του θεσμού της ασφάλισης».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Insurance Media Lab είναι το πρώτο γραφείο του είδους του στην Κύπρο και ως κύριο στόχο έχει την καθοδήγηση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στην προώθηση των υπηρεσιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Insurance Media Lab, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://insurancemedialab.com

Ακολουθήστε το Insurance Media Lab στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις:

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 700 0888.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.