1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Insurance Insiders Club δίνει παράταση στις ειδικές τιμές γνωριμίας!

Το Insurance Insiders Club δίνει παράταση στις ειδικές τιμές γνωριμίας!

Το Insurance Insiders Club δίνει παράταση στις ειδικές τιμές γνωριμίας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αξιοποίησε την ευκαιρία αυτή και γίνε μέλος νωρίς στην Νο1 πλατφόρμα Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης για τους επαγγελματίες του Ασφαλιστικού Κλάδου!

Το Insurance Insiders Club, με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες να έρθουν σε επαφή και να γίνουν μέλη με την Νο1 πλατφόρμα Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης για τους επαγγελματίες του Ασφαλιστικού Κλάδου, έχει δώσει παράταση στις ειδικές τιμές γνωριμίας που έχει για τις συνδρομές του.

Συγκεκριμένα, οι ειδικές τιμές γνωριμίας μαζί με τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών, θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023. Μετά από την ημερομηνία αυτή οι τιμές θα αυξηθούν ενώ η δοκιμαστική περίοδος θα μειωθεί.

Αυτή τη στιγμή οι συνδρομές του Insurance Insiders Club έχουν ως εξής:

Μηνιαία Συνδρομή – € 9,99 / τον μήνα

Τριμηνιαία Συνδρομή – € 28,99 / κάθε 3 μήνες

Ετήσια Συνδρομή – € 99,99 / κάθε έτος

Με ένα δίκτυο καταξιωμένων συνεργατών από το φάσμα της προσωπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας, το Insurance Insiders Club προσφέρει στα μέλη του αποκλειστικό περιεχόμενο, επιμορφωτικές ημερίδες και πρόσβαση σε ένα πλαίσιο στήριξης που μπορεί να τους βοηθήσει στην προσπάθεια τους για επιτυχία.

Το Insurance Insiders Club σχεδιάζει για τους επόμενους μήνες νέες υπηρεσίες, προσφορές και περιεχόμενο για τα μέλη του με όσους γίνουν μέλη έγκαιρα να επωφελούνται για πάντα τις ειδικές τιμές γνωριμίας.

Με το που εγγραφεί κάποιος μέλος, αποκτά άμεσα πρόσβαση στα πρώτα 3 Webinar που διοργάνωσε το Insurance Insiders Club, σε δύο εκπομπές που πραγματοποιήθηκαν μόνο για τα μέλη της πλατφόρμας ενώ νέο περιεχόμενο θα ανέβει το επόμενο διάστημα στην πλατφόρμα.

Το Insurance Insiders Club απευθύνεται στον κάθε επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου, από τον ασφαλιστικό σύμβουλο μέχρι τα διοικητικά στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γενικότερα για κάθε επαγγελματίας που δραστηριοποιείτε στον ασφαλιστικό κλάδο και δίνει σημασία στην προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη, το Insurance Insiders Club είναι το κατάλληλο μέρος!

Μάθε περισσότερα για τις συνδρομές του Insurance Insiders Club εδώ και γίνε μέλος σήμερα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.