1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου ως επιλογή καριέρας – Έρχεται το...

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου ως επιλογή καριέρας – Έρχεται το 12ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου ως επιλογή καριέρας – Έρχεται το 12ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είναι το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου στις επιλογές των νέων όταν παίρνουν αποφάσεις για την καριέρα τους; Πως προσελκύουν νέα ταλέντα οι ασφαλιστικές εταιρείες; Αυτά και πολλά άλλα έρχεται να αναδείξει το νεό επεισόδιο του Insurance Talks Live, μίας ζωντανής εκπομπής με επίκεντρο την ασφάλιση.

Το 12ο επεισόδιο της εκπομπής έρχεται αυτή την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 6:00μμ και θα μεταδίδεται όπως πάντα ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από τις σελίδες του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, Δημιουργού του Cyprus Insurance News, θα είναι 3 ασφαλιστικοί σύμβουλοι με εμπειρία στην διαχείριση ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή θα φιλοξενηθούν οι:

  • Αλεξία Αλεξάνδρου, Διευθύντρια Ομάδας στη CNP CYPRIALIFE
  • Ανδρέας Χρυσοστόμου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ασφαλιστικού Γραφείου, Insurance Chr
  • Νίκη Νικηφόρου, Agency Manager στη Universal Life

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.