1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Cyprus Insurance News παρόν στο 36th Thessaloniki Conference

Το Cyprus Insurance News παρόν στο 36th Thessaloniki Conference

Το Cyprus Insurance News παρόν στο 36th Thessaloniki Conference
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 36th Thessaloniki Insurance Conference – το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο για την Β. Ελλάδα βρίσκεται μόνο μια ανάσα μακριά. Πλούσια θεματολογία που περιστρέφεται γύρω από την ασφαλιστική επικαιρότητα και διακεκριμένοι ομιλητές περιμένουν τους συνέδρους την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Cyprus Insurance News στηρίζει και προβάλει συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις του ασφαλιστικού κλάδου τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το Cyprus Insurance News θα δώσει το παρόν και για 3η συνεχόμενη χρονιά θα στηρίξει το συνέδριο ως χορηγός επικοινωνίας!

Αναμένετε πλούσιο υλικό με το πέρας του συνεδρίου καθώς θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις!

Λίγα λόγια για το τι πρόκειται να δούμε στο φετινό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

36th Thessaloniki Insurance Conference «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»

Για την ασφαλιστική αγορά το 2023 αποτέλεσε έτος διαρκών διακυμάνσεων και εξελίξεων με το βλέμμα να στρέφεται στις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα για την προστασία ιδιωτών και επιχειρήσεων. Στόχος του φετινού Thessaloniki Insurance Conference είναι να ενημερώσει για τις ευκαιρίες, προοπτικές και ζητήματα του κλάδου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Innovation Media να ξεχωρίζουν, το networking.

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης συναντιούνται για 12η συνεχή χρονιά στα πλαίσια της διοργάνωσης του Thessaloniki Insurance Conference έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα όπως επίσης και πιθανές συνεργασίες.

Φέτος το 36th Thessaloniki Insurance Conference επικεντρώνεται στον κλάδο εγγυήσεων και πιστώσεων ενώ παράλληλα μέσω της νέας θεματικής ενότητας θα συζητήσουμε για τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα και για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στην εργασία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμα του συνεδρίου εδώ: 36th Thessaloniki Insurance Conference 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.