1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ξεκίνησε το countdown για το 36th Thessaloniki Insurance Conference

Ξεκίνησε το countdown για το 36th Thessaloniki Insurance Conference

Ξεκίνησε το countdown για το 36th Thessaloniki Insurance Conference
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τι θα δούμε στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό γεγονός της Β. Ελλάδος;

Το 36th Thessaloniki Insurance Conference – το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο για την Β. Ελλάδα βρίσκεται μόνο μια ανάσα μακριά. Πλούσια θεματολογία που περιστρέφεται γύρω από την ασφαλιστική επικαιρότητα και διακεκριμένοι ομιλητές περιμένουν τους συνέδρους την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace. 

36th Thessaloniki Insurance Conference «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»

Για την ασφαλιστική αγορά το 2023 αποτέλεσε έτος διαρκών διακυμάνσεων και εξελίξεων με το βλέμμα να στρέφεται στις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα για την προστασία ιδιωτών και επιχειρήσεων. Στόχος του φετινού Thessaloniki Insurance Conference είναι να ενημερώσει για τις ευκαιρίες, προοπτικές και ζητήματα του κλάδου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Innovation Media να ξεχωρίζουν, το networking.

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης συναντιούνται για 12η συνεχή χρονιά στα πλαίσια της διοργάνωσης του Thessaloniki Insurance Conference έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα όπως επίσης και πιθανές συνεργασίες.

Φέτος το 36th Thessaloniki Insurance Conference επικεντρώνεται στον κλάδο εγγυήσεων και πιστώσεων ενώ παράλληλα μέσω της νέας θεματικής ενότητας θα συζητήσουμε για τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα και για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στην εργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) Θεσσαλονίκη

Από τις 14.30 έως τις 20.30

Κάντε σήμερα την προεγγραφή σας, από εδώ. 

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.thinc.gr

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου:

Χορηγοί:

Gold: Allianz Trade, ARAG Hellas, Atradius, Carglass®, Coface, Euroins Ελλάδος, Extra Assistance, Giant Stride, Hellas Direct, INFOTRUST, SoEasy Insurance Brokers, TRUCK & CARGO INSURANCE, Wise Daedalus

Silver: Experto Crede Consultants, ΟΡΙΖΩΝ 1964

Bronze: amb Insurance Broker, Β&Β Ειδικές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, HealthWatch, Infodromio, Life Design, NGN

Υποστηρικτές: Contract SA

Υπό την Αιγίδα: Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC HELLAS), Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Εργασιών (ΠΟΑΔ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Ασφαλιστικών Εργασιών (ΣΔΑΕ)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Culpa News, Cyber News, Cyprus Insurance News, GR Times, επιχειρώ, Karfitsa, marketnews.gr, Money View, mynews.gr, ola thessaloniki, Startup.gr

Λίγα λόγια για τα ασφαλιστικά συνέδρια της Innovation Media

Τα συνέδρια της Innovation Media (πρώην Insurance Innovation) και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, με διαρκή παρουσία στο χώρο από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας και με τη συνεργασία σημαντικών θεσμικών, κλαδικών φορέων. Τα συνέδριά μας ανασχεδιάζονται διαρκώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και πρακτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 36th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.