1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του event καλωσορίσματος της AXERIA (Video)

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του event καλωσορίσματος της AXERIA (Video)

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του event καλωσορίσματος της AXERIA (Video)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Mε μια βραδιά που έκλεψε εντυπώσεις έγινε τον περασμένο μήνα το καλωσόρισμα της Γαλλικής AXERIA στην Κύπρο και φυσικά οι πρωταγωνιστές αυτής της συνεργασίας μίλησαν στην κάμερα του Cyprus Insurance News, για τη συνεργασία αυτή αλλά και για την ίδια τη βραδιά!

Αρχικά μίλησε στην κάμερα του Cyprus Insurance News και την Χρύσα Πράντζαλου, Υπεύθυνη σύνταξης της ιστοσελίδας μας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, Γιάννης Νικολάου, δηλώνοντας τη χαρά του για τη συνεργασία με την AXERIA IARD, μία κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία με αξιολόγηση A- από τον οίκο AM Best.

Συμπλήρωσε ότι η συνεργασία αυτή είναι πολύ σημαντική για την SoEasy Insurance καθώς η γαλλική εταιρεία ανήκει στον όμιλο Arch και αναμένει ότι θα έχει και σημαντικό αντίκτυπο στην Κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

«Είμαστε σίγουροι ότι η SoEasy Insurance θα μπορεί να διανέμει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα της Axeria στην Κυπριακή ασφαλιστική αγορά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολάου.

Από την άλλη ο Πάνος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της New Box Insurance, μας είπε χαρακτηριστικά «Αισθάνομαι υπέροχα για τη συνεργασία με την Axeria και αυτό το νέο ξεκίνημα. Αναμένω να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα από αυτή την υπέροχη συνεργασία.»

Μιλώντας για την εκδήλωση του καλωσορίσματος της AXERIA ο κ. Ιωάννου χαρακτήρισε τη βραδιά παραδοσιακή και ταυτόχρονα προοδευτική! Η παράδοση είναι σημαντική για ένα λαό, για μια εταιρεία και για τον ίδιο τον άνθρωπο καθώς τον συνδέει με τις ρίζες του και αποτελεί μέρος της ταυτότητάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

 Η πρόοδος είναι απαραίτητο συστατικό στη ζωή γιατί μας δίνει την ώθηση να προχωρήσουμε μπροστά. Ο συνδυασμός και των δύο οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα και αυτό φάνηκε και στην εκδήλωση, καθώς η μουσική, το φαγητό και τα ροφήματα μαζί με κάποια επαγγέλματα όπως η υφαντική και η καλαθοπλεκτική αντιπροσώπευαν τον παραδοσιακό χαρακτήρα. Από την εκδήλωση δεν έλλειψε και η τεχνολογική πρόοδος που συμβολικά αναπαραστάθηκε από την βιολίστρια με μια ενδυμασία πολύ μπροστά από την εποχή!

Επίσης, ο CEO της Axeria Iard, Sébastien Seux, μίλησε στην κάμερα του Cyprus Insurance News στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κάθοδο της εταιρείας στην Κυπριακή αγορά. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του η συνεργασία μεταξύ των εταιρειών έχει τις ρίζες της στη συνεργασία της SoEasy Insurance με την Arch, κάτι το οποίο έχει ήδη εδραιώσει την εμπιστοσύνη!

Η Axeria ως μια ασφαλιστική εταιρεία 32 ετών εστιάζει σε μια στρατηγική εξάπλωσης με δυνατούς εταίρους και σύμφωνα με αυτό εξετάζει την προοπτική συνεργασία και με άλλες χώρες στην Ευρώπη, όπως μοιράστηκε στον Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργό του Cyprus Insurance News ο CEO της Axeria Iard. Στόχος όπως τόνισε είναι η μακροχρόνια συνεργασία με τους συνεργάτες της.

Τέλος, ο κ. Βαλάντης Ελπιδόρου, Head of Programs της Arch Re, μας μίλησε για το ιστορικό της συνεργασίας της SoEasy Insurance με τον όμιλο της Arch Re. Ο κ. Ελπιδόρου κατάγεται από την Κύπρο και έχει εργαστεί στην Κυπριακή ασφαλιστική αγορά, γνωρίζοντας όλες τις απαιτούμενες αρχές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Γιατί οι Ασφαλίσεις Εγγυήσεων & Πιστώσεων είναι σημαντικές για τις επιχειρήσεις;

Μιλώντας για την αντασφάλιση, ο κ. Ελπιδόρου ανέφερε ότι ο κλάδος αυτός κερδίζει αποδόσεις πολύ υψηλότερες από το κόστος του κεφαλαίου τους. Ωστόσο, η πρόκληση βρίσκεται αυτή την εποχή στις Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Με την Arch Re να είναι ο δέκατος μεγαλύτερος αντασφαλιστικός οργανισμός στον κόσμο υπάρχει δυνατότητα κερδοφόρας ανάπτυξης. Τέλος, ο κ. Ελπιδόρου μίλησε για το πώς αντιλαμβάνεται την Κυπριακή ασφαλιστική αγορά. Χαρακτήρισε την ασφαλιστική αγορά της Κύπρου ως μια αγορά καλά πειθαρχημένη αν και μικρή η οποία διευθύνεται από επαγγελματίες με υψηλή κατάρτιση. Στην αγορά παρουσιάζεται ιδιαίτερος ανταγωνισμός στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, χωρίς όμως να είναι όλα τα προϊόντα ιδιαίτερα κερδοφόρα, κάτι που αποτελεί και πρόκληση.

Δείτε πιο κάτω και το βίντεο που ετοίμασε η SoEasy Insurance με τις καλύτερες στιγμές της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.